'Samsung blaast straks oude Galaxy Tab S6 Lite nieuw leven in'

'Samsung blaast straks oude Galaxy Tab S6 Lite nieuw leven in'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung heeft plannen om zijn Galaxy Tab S6 Lite uit 2020 opnieuw uit te brengen. Deze midrange tablet krijgt een nieuwe chipset en andere opslagvarianten, maar de meeste specificaties blijven behouden. Het is niet bekend of de Galaxy Tab S6 Lite 2022 ook naar Nederland en België komt.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2022

Samsung heeft nieuwe plannen met een oude tablet. De Tab S6 Lite mag een tweede leven gaan leiden als we de laatste geruchten mogen geloven van de geruchtenverspreider @ALumia_Italia. We zien een 2022-versie met de specificaties van een Galaxy Tab S6 Lite en Samsung verandert daarbij enkele aspecten om hem vervolgens opnieuw op de markt te brengen met zijn verbeterde updatebeleid.

Concreet heeft Samsung de oudere Exynos 9611 omgeruild voor een Snapdragon 720G-processor. Het apparaat heeft nog steeds 4 GB RAM en 128 GB opslag, maar het merk brengt dit keer ook een voordeligere versie uit met 64 GB opslag. Het 10,4 inch LCD-scherm en het design van de Tab S6 Lite blijft gewoon behouden, net als de 8 MP camera en de 7.040 mAh accu.

Oud model, nieuw leven

Het is ook niet de eerste keer dat Samsung een ouder toestel opnieuw de markt opstuurt, want eerder deed het merk hetzelfde met de Galaxy S20 FE 2022-editie, die (nog) niet naar Nederland en België is gekomen. Net als bij de S20 FE kan je stellen dat zowel het design als de specificaties van de de Tab S6 Lite er niet gedateerd uitzien en Samsung kan dus zo een voordelige tablet op de markt brengen, zonder dat het veel moet investeren in de ontwikkeling.

Gerelateerde artikelen

Op dit moment is het nog niet bekend wanneer de Galaxy Tab S6 Lite 2022 gelanceerd wordt en of we hem ook bij ons mogen verwelkomen. Het is ook niet duidelijk of Samsung het apparaat uitbrengt met nieuwe kleuren. Wat denk jij van het idee van de Tab S6 Lite 2022 en van het opnieuw uitbrengen van oudere apparaten in het algemeen? Laat het ons weten in de reacties.

De populairste artikelen over tablets

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk