Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro officieel: robuuste 10 inch tablet met S Pen

Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro officieel: robuuste 10 inch tablet met S Pen

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung heeft de Galaxy Tab Active 4 Pro aangekondigd. Het gaat om een 10 inch Androidtablet die sterk en draagbaar genoeg is voor het 'zwaardere werk'.

Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro

De Galaxy Tab Active 4 Pro is een stevige maar toch lichte tablet met bijpassende kenmerken. Zo is er een IP68-classificatie voor stof- en waterbestendigheid en een MIL-STD-810H-certificaat. Met de laatste kan de tablet extreme hoogten, temperaturen, trillingen en vochtigheid doorstaan. Het apparaat is 10,2 mm dik en weegt 674 gram. Bij de tablet zit een beschermhoes en S Pen en daarmee komt het geheel op een gewicht van 833 gram.

Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro officieel: robuuste 10 inch tablet met S Pen

Gebruik in een veeleisende buitenomgeving

Samsung heeft de tablet gemaakt voor gebruik in een veeleisende buitenomgeving. Denk aan een drukke ziekenhuisafdeling, een lawaaiige bouwplaats of een overvolle kantoortuin. Dankzij Key Mapping kan je veelgebruikte apps koppelen aan knoppen zodat je ze snel kunt starten. Het 10 inch LCD-scherm is geschikt om met handschoenen te bedienen. En meldingen hoor je in een drukke werkomgeving binnenkomen door het maximale volume aanzienlijk te verhogen zodat je signalen luid en duidelijk kunt horen.

Gerelateerde artikelen

Aansluiten op een extern beeldscherm via Samsung Dex is ook mogelijk, en Knox Platform is ook van de partij. De Galaxy Tab Active 4 Pro is tevens uitgerust met een No Battery-modus. Als je het apparaat aansluit op de lader, kan je hem zonder onderbreking gebruiken, bijvoorbeeld als je de accu verwisselt. Deze modus voorkomt ook dat de accu uitgeput raakt, zelfs in omgevingen met hoge temperaturen.

De tablet draait op Android 12, maar of dat om Android 12L gaat is niet bekend. Verder zien we een Snapdragon 778G, 6 GB werkgeheugen, en 128 GB interne opslag. Er is tevens een verwisselbare accu van 7600 mAh en videobellen doe je met de 8 MP camera aan de voorzijde. Achterop zit een 13 MP camera.

Updates

Samsung voorziet de Galaxy Tab Active 4 Pro van vijf jaar lang beveiligingsupdates en drie versie-upgrades, dus Android 13, Android 14 en Android 14.

Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro kopen

De Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro in krijgt een adviesprijs van 829 euro en de tablet ligt in oktober in de winkels.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk