'Samsung Galaxy S23-serie verschijnt in februari 2023'

'Samsung Galaxy S23-serie verschijnt in februari 2023'

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

Samsung zou goed op weg zijn om hun nieuwe S-lijn aan het begin van volgend jaar aan te kondigen. In een database zijn namelijk gegevens van de Samsung Galaxy S23+ opgedoken die erop wijzen dat we het toestel in februari kunnen verwachten.

Samsung Galaxy S23-serie

De Galaxy S23-serie zal waarschijnlijk weer uit drie toestellen gaan bestaan. Het zal dan wederom gaan over een 'gewone' S23, een S23+ en over de S23 Ultra. Over deze laatst genoemde is al iets meer bekend. Volgens (vroege) geruchten zal het toestel namelijk de beschikking krijgen over een 200 MP hoofdcamera. Het gaat dus echter wel over vroege geruchten. Naarmate we dichter bij de aankondig van de smartphone komen, komen we waarschijnlijk meer te weten.

En over deze aankondiging gesproken, Samsung kondigt zijn nieuwe S-lijn altijd aan het begin van een jaar aan. Vaak in februari, maar soms ook in maart of al in januari zoals bij de S21-serie het geval was. De S23-serie zal aankomende februari het levenslicht moeten zien, zo laat een gerucht ons in ieder geval geloven.

'Samsung Galaxy S23-serie verschijnt in februari 2023'

Aankondiging in februari

Volgens geruchten zal Samsung de S23-serie in februari aankondigen. In een database is namelijk de batterij van de Samsung Galaxy S23+ gecertificeerd. Deze certificering verscheen vorig jaar op hetzelfde moment voor de S22+. Hieruit kun je dus afleiden dat Samsung het zelfde pad volgt, en dus van plan is om zijn nieuwe vlaggenschippen weer in februari aan te kondigen.

De certificering is uitgevoerd door Safety Korea, een Zuid-Koreaans bedrijf welke bekend staat om het certificeren van batterijen. Het modelnummer van de batterij is 'EB-BS916ABY' en deze wordt gebruikt in de 'SM-S916B'. Dit is het modelnummer van de Samsung Galaxy S23+. De S23+ verwachten we dus, samen met de S23 en de S23 Ultra, in februari 2023. Als we meer weten over de toestellen, dan lees je dit natuurlijk op Androidworld.nl en in onze app.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk