Samsung Galaxy S21 krijgt als eerste beveiligingsupdate januari

Samsung Galaxy S21 krijgt als eerste beveiligingsupdate januari

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung maakt op dit moment de beveiligingsupdate van januari beschikbaar voor de Galaxy S21-reeks. Dat zijn de eerste Samsung-apparaten die de update mogen verwachten.

Samsung Galaxy S21 januari-update

We zagen de voorbije maanden dat Samsung zijn telefoons vaak sneller dan Google bijwerkte. De laatste beveiligingspatch draaide dus sneller op een Samsung-telefoon dan op een Pixel. Dit keer is Samsung iets later, want Google rolde de patch eerder deze week al uit naar zijn telefoons. Nu staat de update klaar voor de S21-serie.

Eerder deze week raakte bekend dat in totaal 21 beveiligingsproblemen in Android zijn aangepakt. Samsung heeft verder ook verbeteringen uitgerold voor zijn eigen One UI 4.0-schil. Over de update weten we dat Samsung met verbeteringen komt voor de beveiliging van de telefoonmanager, de bluetooth-verbinding en Knox. Er is ook een fout opgelost dat de lopende activiteiten van apps registreerde.

De firmwareversie van deze update is 'G99*BXXUBULF' en de hij is alleen beschikbaar voor de Galaxy S21, S21 Plus en S21 Ultra. Al verwachten we dat de uitrol naar andere Samsung-telefoons snel zal volgen. Toch kan het enkele dagen duren valvorens je de update te zien krijgt op je S21-telefoon, zeker als je een branded-telefoon hebt van T-Mobile of Vodafone.

Gerelateerde artikelen

Android 12 downloaden

De update wordt over-the-air naar de Galaxy S21-serie uitgerold en zodra ze binnen is, krijg je een melding ervan in de notificatiebalk te zien. Je kan ook alvast handmatig naar de update zoeken: Instellingen > Software-update > Downloaden en installeren.

Krijg jij de update binnen op je Galaxy S20? Stop dan met wat je aan het doen bent en laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

De populairste artikelen over Samsung

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk