Razer Phone specificaties lekken, 8GB RAM en een dubbele camera

Razer Phone specificaties lekken, 8GB RAM en een dubbele camera

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Razer en smartphones

Het bedrijf heeft de kennis wat betreft smartphones in huis gehaald door het bedrijf Nextbit te kopen. Dit bedrijf had een hit met een smartphone voornamelijk gebaseerd op clouddiensten.

Wanneer een bedrijf als Razer een smartphone gaat uitbrengen, dan kun je op je vingers natellen dat dit een krachtig apparaat moet zien. Gamers eisen immers altijd het beste en krachtigste van allemaal.

Productpagina

Deze stelling wordt bevestigd door een lek van een retailer in Engeland. De provider 3G (vergelijkbaar met Simpel van KPN) heeft per ongeluk een productpagina online gezet van de Razer Phone. Deze pagina laat inderdaad zien dat ze niet kijken op een specje meer of minder.

De Razer Phone zal een 5.72 inch IGZO krijgen met een 120Hz refresh rate. Aan de voorzijde zitten twee speakers met THX-versterkers voorzien van Dolby Atmos. Aan de achterzijde zit een dubbele camera, 12 megapixel en 13 megapixel, voorop zal een 7 megapixelcamera zitten, gamers geven niet zoveel om selfies.

We weten uit eerdere berichten al dat het toestel over een Snapdragon 835-processor zal beschikken. Uit de 3G-pagina leren we dat daar nog eens 8GB aan RAM bij zit met 64GB aan opslag. Dat laatste zal ook wel uit te breiden zijn want games vereisen veel opslagruimte.

Hoe het toestel er in het echt uit gaat zien kunnen we niet opmaken uit het plaatje op de pagina. Deze is namelijk van een niet al te beste kwaliteit. Eerder was er al een foto gelekt van wat de Razer Phone zou kunnen zijn.

Onthulling

Volgens de teasers zal de grote onthulling van de Razer Phone op 1 november (morgen!) plaatsvinden. Dan zullen we eindelijk weten hoe het toestel er precies uitziet en wat er allemaal inzit.

Bron: AndroidPolice

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk