'OnePlus 11 Pro krijgt geheel nieuw camera-eiland en een alert slider'

'OnePlus 11 Pro krijgt geheel nieuw camera-eiland en een alert slider'

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

De specificaties van de OnePlus 11 Pro zijn gelekt. De doorgaans betrouwbare lekker OnLeaks heeft in samenwerking met 91mobiles namelijk veel details van het aankomende vlaggenschip van OnePlus onthuld. Het toestel zou volgens hun een 6,7 inch QHD+ AMOLED-paneel moeten krijgen, kunnen opladen met 100W en de beschikking krijgen over een alert slider. We geven een overzicht.

OnePlus 11 Pro

De OnePlus 11 Pro wordt naar alle waarschijnlijkheid het nieuwe vlaggenschip van OnePlus en de opvolger van de OnePlus 10 Pro. Over de 11 Pro is al het nodige gelekt. Zo kwam eerder naar buiten dat de telefoon al aan het einde van dit jaar aangekondigd zou worden. Dit zodat OnePlus op deze manier de eerste smartphonefabrikant wordt die gebruik maakt van de Snapdragon 8 Gen 2-processor. De nieuwe high-end-chipset van Qualcomm die waarschijnlijk in november aangekondigd zal worden.

Hiernaast zijn er ook al beelden van de OnePlus 11 Pro gelekt. Volgens deze beelden zal de smartphone de beschikking krijgen over een camera-eiland met een ronde vorm. Daarnaast zagen we dat OnePlus weer met Hasselblad zou samenwerken omtrent de camera's van de telefoon. Of het dit jaar iets meer voorstelt dan kleurenkalibratie is nog niet bekend. Naast de hierboven genoemde designelementen en specificaties, is er door een lek nu nog meer bekend over de 11 Pro.

Gerelateerde artikelen

Gelekte specificaties

De betrouwbare geruchtenverspreider OnLeaks weet dat de telefoon beschikt over een 6,7 inch QHD+ AMOLED-paneel met een verversingssnelheid van 120 Hz. Het zal hierbij vermoedelijk opnieuw gaan over een LTPO-paneel. Meer hierover lees je hier.

Verder zal de 11 Pro beschikken over de Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2-processor, een 5.000 mAh-accu, een 50 MP hoofdcamera, een 48 MP groothoeklens en een 32 MP telelens. Die laatste zal goed zijn voor 2x optische zoom. De telefoon krijgt dus een andere cameraopstelling dan de OnePlus 10 Pro. De 10 Pro had namelijk nog dezelfde camera's als de 9 Pro, namelijk: een 48 MP hoofdcamera, een 50 MP groothoeklens en een 8 MP telecamera met 3,3x optische zoom. Wie hoopt op een periscoop-camera, waarmee je echt ver kunt zoomen zonder kwaliteitsverlies, zal dus eerder teleurgesteld zijn met deze specificaties.

De OnePlus 11 Pro zal verder in twee varianten op de markt komen. Het basismodel heeft 8 GB aan RAM en 128 GB aan opslag. De tweede variant werkt met 16 GB aan werkgeheugen en 256 GB aan opslag. Als laatste is er de alert slider die zal terugkeren op de 11 Pro.

Wat vind jij van de specificaties van de 11 Pro? Laat het weten in de reacties onder dit artikel.

'OnePlus 11 Pro krijgt geheel nieuw camera-eiland en een alert slider'

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk