Nothing Phone (1) geplaagd door dode pixels en groene waas

Nothing Phone (1) geplaagd door dode pixels en groene waas

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Verschillende kersverse eigenaars van de Nothing Phone (1) klagen op sociale media over schermproblemen. Wat het vaakst terugkomt zijn dode pixels, vaak rond de inkeping voor de selfiecamera, en een groene waas op het paneel.

Nothing-schermproblemen

Bij elke nieuwe telefoon die er op de markt verschijnt zijn er altijd wel geleverde toestellen bij die problemen vertonen. Dat kan gaan om alle soorten foutjes met de hardware tot bugs in de software. Die laatste soort is met een update doorgaans te verhelpen, maar heel wat eigenaars van de Nothing Phone (1) klagen op Twitter over schermproblemen bij de telefoon.

Zo is er bijvoorbeeld deze Twitter-gebruiker die een telefoon ontving die een groene waas op het scherm weergeeft. Via de Nothing-support kreeg hij een vervangtoestel in handen, om dan hetzelfde probleem te ervaren. Gebruikers op Reddit merken een zelfde groene waas op en er is geen andere oplossing dan contact opnemen met de supportdienst. Al melden sommige gebruikers dat het contact met die dienst eerder moeizaam verliep. De smartphonemaker heeft de problemen inmiddels al wel op Twitter erkend.

Naast de problemen met de groene tint op het AMOLED-paneel spreken gebruikers ook over een reeks dode pixels. Onder meer de nieuwssite Beebom stelde het vast bij zijn reviewexemplaar en het kwam ook voor bij deze gebruiker. In beide gevallen was het defect rond de scherminkeping te zien.

Gerelateerde artikelen

Heb jij problemen ervaren?

Het reviewexemplaar dat Androidworld heeft ontvangen vertoont geen problemen rond het scherm. Het is ook niet bekend hoe breed de fouten zijn verspreid, maar verwacht wordt dat het bedrijf van topman Carl Pei alle getroffen telefoons vervangt. Heb jij problemen ervaren met je Nothing Phone (1)? Wat zijn jouw eerste indrukken van de opvallende telefoons met zijn LED'jes aan de achterkant? Laat het ons weten in de reacties.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Nothing Phone (1)? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk