Nest Doorbell kan dit feestdagenseizoen kerstliedjes spelen

Nest Doorbell kan dit feestdagenseizoen kerstliedjes spelen

De Nest Doorbell is klaar voor de Kerst. De deurbel kan dit feestdagenseizoen melodieën afspelen voor verschillende feestdagen en sferen. Google heeft aangekondigd dat je onder andere kunt rekenen op melodietjes rondom het thema winter, Chanoeka, Kwanzaa, Kerstmis en Oud & Nieuw.

Jingle deurbells

In een Community-blog legt Google geheel in sfeer uit wat nieuw is. “De gasten arriveren en het koor zingt, fa la la la la la. Oh wacht, dat is geen koor aan je deur, dat is het prachtige geluid van feestdagenbeltonen. Dit is het seizoen om je gasten te begroeten met feestelijke geluiden, waaronder Jingle Bells, Winter Sleighbells, Ma'oz Tzur, Hanukkah Dreidel, New Years Party en meer.”

Het is helaas nog even afwachten of we veel gasten aan de deur mogen hebben met de feestdagen, gezien de coronamaatregelen, maar je kunt ook als er een pakje wordt bezorgd van de kerstman rekenen op een vrolijk deuntje wanneer de bezorger aanbelt. In principe is de optie trouwens niet nieuw: vorig jaar was het al mogelijk voor abonnees van Nest Aware om deze grappige deurbelmelodieën in te stellen.

Nest Doorbell

Dit jaar is het dus voor zowel de mensen die een Nest Doorbell op batterijen hebben of bedraad om ook hun deurbelgeluid aan te passen op de feestdagen. In het geval van de batterij is het wel nodig om de Google Home-app te gebruiken met een account om de geluiden te kunnen ontvangen. Mensen met een bedrade Nest-deurbel kunnen terecht op de Nest-app en de website van het smarthomemerk.

Het lijkt een trend die we vaker gaan zien, want met Halloween kwamen er ook griezelige spookmelodieën uit voor Ring. Die waren dan ook alleen rond eind oktober beschikbaar. Nu is het gelukkig alweer tijd voor de volgende feestdag, al wordt het daarna waarschijnlijk wel een tijdje rustig qua thematische deurbelgeluiden.

De winterse feestdagenringtones zijn wereldwijd beschikbaar op de Google Nest Doorbell. Ze zijn beschikbaar in de Google Home-app en de Nest-app vanaf nu tot en met 4 januari 2022.

Google Nest Doorbell

De nieuwe Nest-deurbel is gemaakt voor elk huis. Dankzij de batterij kun je de Nest Doorbell bijna overal in huis installeren, niet alleen waar er bedrading van de deurbel aanwezig is. Het draadloze ontwerp maakt de installatie ook eenvoudiger.

€ 199,99

Lees meer over:
Nest Videodeurbel

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties