Navigatie-app TomTom GO Navigation is nu officieel beschikbaar voor Android Auto

Navigatie-app TomTom GO Navigation is nu officieel beschikbaar voor Android Auto

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Na TomTom AmiGO is het nu de beurt aan TomTom GO Navigation om Android Auto-ondersteuning te krijgen. Dat meldt TomTom op zijn forum.

Apps voor Android Auto

Google kondigde Android Auto al in 2014 aan, maar tot nu toe was het aanbod aan apps niet om over naar huis te schrijven. Nu toegang tot een bètaprogramma geen vereiste meer is en ontwikkelaars hun Android Auto-apps meteen in de Play Store kunnen publiceren, druppelen de nieuwe apps binnen. Dit keer is het TomTom GO Navigation dit voor het platform beschikbaar komt.

Dit betekent dat automobilisten vanaf nu TomTom GO Navigation ook kunnen bedienen op het infotainmentscherm van hun auto, indien deze over Android Auto beschikt. Wil je gebruik maken van deze app in je auto? Zorg er dan wel voor dat je over versie 3.1 van de app beschikt. Deze versie bevat namelijk de Android Auto-ondersteuning.

TomTom GO Navigation bevat zowel online als offline navigatie met downloadbare kaarten, realtime verkeersinformatie en realtime waarschuwingen voor flitsers. De app biedt tevens functies zoals Route Bar en Moving Lane Guidance, die de bestuurder helpen veiliger te navigeren. Als een auto een splitsing of afrit nadert, geven deze begeleidingsfuncties aan in welke rijstrook de bestuurder moet zitten zodat deze niet een plotselinge afslag mist. TomTom GO Navigation biedt een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Vervolgens kunnen gebruikers zich abonneren op automatische verlengingsplannen voor €12,99 per jaar, €8,99 per zes maanden, of €1,99 per maand.

TomTom GO Navigation downloaden

TomTom GO Navigation is een van de eerste navigatie-apps van derden die naar Android Auto komt. Navigatie-apps Flitsmeister, TomTom AmiGO en Sygic voor Android Auto gingen al voor.

TomTom GO Navigation - GPS-kaarten en verkeer

TomTom GO Navigation - GPS-kaarten en verkeer

TomTom Go Navigation TomTom Go Navigation is een uitgebreide app met gedetailleerde 3D-kaarten, verkeersinformatie en waarschuwingen voor flitsers ..

Dank voor de tip, Brian!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk