Gerucht: Moto M krijgt vingerafdrukscanner in 'deukje' op achterkant toestel

Gerucht: Moto M krijgt vingerafdrukscanner in 'deukje' op achterkant toestel

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Wanneer Motorola het doek van de Moto M afhaalt is nog onbekend, maar het midrange-toestel zal uitgerust worden met een vingerafdrukscanner. Die zal niet op de voorkant te vinden zijn, maar op de achterkant.

Motorola Moto M

De Moto G4 Plus en de verschillende Moto Z-toestellen zijn de eerste devices die zijn uitgerust met een vingerafdrukscanner. Er werd in de geruchten al tijden gesproken over de aanwezigheid van zo'n scanner op de achterkant van het device en misschien wel in het bekende 'Moto-deukje'. Vele Motorola-toestellen hebben op de achterkant zo'n deukje zitten, waar gelijk het Motorola-logo in afgedrukt is, handig om het toestel wat beter vast te houden.

Motorola heeft op de devices tot nu toe niet gekozen om op de achterkant een vingerafdrukscanner te gebruiken, maar koos voor de voorkant, waarbij de scanner onder het scherm is aangebracht. De aankomende Moto M wordt een midrange-device met een 4,6 inch full HD-display en dat toestel wordt als eerste van Motorola ooit uitgerust met een vingerafdrukscanner die in dat deukje geplaatst is.

GFXBench Motorola Moto M

De chipset komt van MediaTek en is de MT6750, een octacore-variant met een maximale kloksnelheid van 1,9GHz. Er is 3GB werkgeheugen aanwezig, 32GB opslag en foto's kun je schieten met de 16 of 8 megapixel-camera. Het toestel wordt geleverd met Android 6.0 Marhsmallow, maar krijgt waarschijnlijk ook een update naar het nieuwe Android 7.0 Nougat.

Beschikbaarheid

Wanneer Motorola dit nieuwe toestel wil presenteren is nog onbekend, evenals de prijs of de markten waarop het bedrijf de smartphone uit gaat brengen.

Bron: Techdroider

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk