'Moto G7: waterdruppelnotch en flink meer paardenkracht'

'Moto G7: waterdruppelnotch en flink meer paardenkracht'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Er zijn een heleboel details gelekt over de Moto G7, de nog onaangekondigde midrange-telefoon van Motorola die we volgend jaar mogen verwachten.

Moto G7

De Moto G-reeks staat al jarenlang voor telefoons die een goede gebruikservaring leveren voor een democratisch prijskaartje. In mei gingen we aan de slag met met de Moto G6, en ook die maakte zijn reputatie waar, met een uitstekend resultaat in onze review. Typische kenmerken zijn: een stock-Android-ervaring, een goede bouwkwaliteit, respectabele accuduur en een goede midrange-SoC voor de paardenkracht. 

Wij - samen met veel Android-fans - kijken dus erg hard uit naar de opvolger, en nu is er alvast informatie gelekt over wat we mogen verwachten. Er zijn namelijk afbeeldingen van het toestel gelekt samen met enkele specificaties. Als eerste is er het scherm, want volgens de specificaties krijgen we een groter 6,4 inch IPS LCD-scherm, waarbij er geknipt is aan de schermranden voor een 19:5:9-beeldschermverhouding. Het toestel kreeg een waterdruppelnotch, en de vingerafdrukscanner zou verhuizen naar de achterkant, waar hij in het uitgeholde Moto-logo wordt verwerkt.

[readmore articles="195712,195613,195515"]

Moto G7 lek

Verbeterde specificaties 

Verder krijgt de telefoon ook een prestatieboost, want de Snapdragon 625 uit de G6 wordt nu vervangen door de krachtigere Snapdragon 660 die we onder meer kennen van de Xiaomi Mia A2 en de Nokia 7 Plus. Verder is er 4GB aan RAM aanwezig en 64 GB opslag. De accucapaciteit wordt ook stevig vergroot van 3000 mAh naar 3500 mAh. Verder blijkt uit de gelekte informatie dat de telefoon opnieuw een dubbele camera krijgt, waaronder een met een dieptecamera. We zijn benieuwd of Motorola opnieuw voor dergelijke set-up kiest, of juist voor een andere insteek gaat. Eerder spraken andere geruchten over maar liefst 4 modellen van de G7

[readmore articles="194970,194667,193301"]

toestelfoto

Motorola One

Via: Fonearena

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk