Maze Alpha: bijna randloos 6 inch-toestel met dubbele camera

Maze Alpha: bijna randloos 6 inch-toestel met dubbele camera

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Maze Blade en Maze Alpha

Een aantal dagen geleden kwam Maze met de Maze Blade, maar heeft daar nu ook de Alpha aan toegevoegd, een toestel dat verrassend veel op de Mi Mix lijkt. Ook Elephone liet eergisteren een randloos toestel zien.

Meesterlekker Evan Blass komt met een aantal specificaties naar buiten. Hij heeft het over een chipset met 8 kerenen, een 6 inch full HD-scherm gemaakt van Gorilla Glass 4. Op de achterzijde is een dubbele camera te vinden van 13 megapixels en voor is een 8 megapixelcamera te vinden. Beide zouden afkomstig zijn van Sony. Qua werkgeheugen en intern geheugen is er de keuze ui 4GB en 64GB of 6GB en 128GB. De accu heeft een capaciteit van 4000 mAh. Het toestel draait op Android 7.0.

Net als de Elephone is er onder dit toestel ook een grotere bezel te zien, iets dat weer bij de Mi Mix weg is gelaten. Elephone en Maze gebruiken de ruimte om er een vingerafdrukscanner in te herbergen. Ook de dubbele camera op de Maze Alpha is anders. Ook heeft Maze nog een speaker in de dunne bezel bovenaan het toestel weten weg te werken.

De Maze Alpha zou deze maand gelanceerd worden maar het lijkt erop dat het iets later wordt aangezien de pagina op de site van Maze nog geen definitieve uitlevering vermeld.

Maze is een Chinees bedrijf gestationeerd in Shenzhen en opgericht in 2012. Het bedrijf heeft inmiddels al 850 medewerkers. Het bedrijf doet zaken met onder andere Samsung, MediaTek, Qualcomm en Japan Display.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk