LG G5 Special Edition komt naar Nederland, normale G5 gaat uit de verkoop

LG G5 Special Edition komt naar Nederland, normale G5 gaat uit de verkoop

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

LG G5 SE

De Special Edition van de G5 heeft als adviesprijs € 499 meegekregen, waar de normale G5 een adviesprijs kende van € 699. Dat toestel is echter inmiddels te verkrijgen voor rond de € 465 bij verschillende webwinkels. De G5 SE is voorzien van de Snapdragon 652-chipset, waar de normale variant het moet doen met de Snapdragon 820 van Qualcomm. Ook kent het SE-model 3GB RAMgeheugen, waar dat bij de reguliere variant 4GB betreft. Ten slotte zien we ook aanpassingen aan de USB-poort, want bij de LG G5 SE betreft dit een USB 2.0-poort, waardoor deze niet meer zal werken met de speciale LG VR-bril.

Qua afwerking en overige specificaties zal het toestel dezelfde specs hebben als de G5, waaronder het 5,3 inch Quad HD-scherm met 2560x1440 pixels en de verwijderbare accu. Ook de dubbele camera zal gewoon aanwezig blijven, waarvan één sensor foto's kon schieten in een wijde hoek. De verkoop van de LG G5 valt tegen en LG liet expliciet aan Androidworld weten dat het bedrijf dan ook gaat stoppen met de verkoop van de G5.

Beschikbaarheid

Het toestel was eerder al gepresenteerd voor de Russische markt, maar maakt hier nu dus ook zijn opmaak. De LG G5 is vanaf 1 oktober verkrijgbaar via verschillende kanalen en heeft een adviesprijs gekregen van € 499.

LG Benelux liet aan Androidworld weten dat de LG G5 SE de reguliere LG G5 zal gaan vervangen. Dit betekent dat de reguliere G5 niet meer verkocht zal worden in Nederland en België. Dit uiteraard nadat de voorraden verkocht zijn.

Bron: RTL Z

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk