Leveringen van de witte Nothing Phone (1) 12/256 GB lopen vertraging op

Leveringen van de witte Nothing Phone (1) 12/256 GB lopen vertraging op

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Mensen die een Nothing Phone in het wit hebben besteld, moeten hier waarschijnlijk langer op wachten. Nothing heeft een e-mail verstuurd naar diverse klanten die deze telefoon in de uitvoering met 12 GB RAM en 256 GB opslag hebben besteld om aan te geven dat het bedrijf vertraging heeft en nog niet kan zeggen wanneer hij dan komt.

Vertraging voor Nothing Phone (1)

De reden hiervoor is volgens Nothing dat het door de grote vraag geen verzenddatum kunnen beloven voor de Nothing Phone (1) in het wit (12+256GB). Het jonge merk schrijft: “Onze oprechte excuses voor het ongemak, dus we willen je opties geven. Nothing kan een volledige terugbetaling bieden, inclusief de aanbetaling die je al hebt gedaan. Of je kunt je huidige bestelling houden, waarbij we je zo snel mogelijk laten weten wanneer we een bevestigde verzenddatum hebben.”

Leveringen van de witte Nothing Phone (1) 12/256 GB lopen vertraging op

Dat is echter niet alles, want Nothing beloofd ook nog dat mensen een voucher krijgen om te spenderen aan een Nothing-product. Nu is er op zich niet heel veel keuze in Nothing-producten, want de telefoon is het tweede artikel van het merk. Maar, mocht je nog Nothing-oordopjes op het oog hebben, dan kan die voucher een goed excuus zijn om ze nu eindelijk aan te schaffen. Of misschien ken je iemand die -als je je telefoon eenmaal hebt- jaloers is op je smartphone: die kun je je voucher dan geven om hetzelfde toestel te kopen met korting.

  • Bijzonder en luxueus design
  • Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Nog niet helemaal af (foutjes in software)
  • Niet geheel water- en stofdicht
Bekijk meer specificaties

Vernieuwing My Account

Daarnaast is Nothing van plan om op zijn website nothing.tech een nieuwe optie te bouwen in het ‘My Account’-gedeelte. Hierin kun je dan de verwachte verzenddatum in de gaten houden. Tot die tijd is het in ieder geval afwachten tot Nothing zelf ook meer weet, maar vooralsnog blijf je dus nog even met lege handen achter. Of deze grote vraag ook geld voor bijvoorbeeld de zwarte Nothing of een andere variant, dat is niet bekend.

Wel hebben we Nothing gevraagd hoe het zit met deze variant van de gloednieuwe smartphonelijn. Zijn antwoord? De witte Nothing Phone (1) in 12/256 GB verschijnt in de 'late zomer'. Hoe laat precies, dat weten we niet, maar in ieder geval niet in de komende weken dus. Eigenlijk zou deze variant sowieso al later komen, maar om nog onbekende redenen was deze wel vast bestelbaar, waardoor Nothing deze mail waarschijnlijk na klantvragen heeft uitgestuurd.

Heb jij ook een Nothing Phone (1) besteld en zo’n berichtje gekregen? Laat het nu achter in de reacties.

Gerelateerde artikelen

Bedankt voor de tip, Gijsbregt!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk