'High-end Motorola Edge 30 Pro wordt op 24 februari aangekondigd'

'High-end Motorola Edge 30 Pro wordt op 24 februari aangekondigd'

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

Motorola heeft bekend gemaakt wanneer het zijn nieuwe ‘Edge-smartphone’ zal lanceren. De Edge 30 Pro, zoals het toestel naar alle waarschijnlijkheid gaat heten, wordt op 24 februari aangekondigd. Het toestel beschikt over een aantal krachtige specificaties.

Motorola komt met nieuwe high-end telefoon

In een Twitter-bericht heeft Motorola de komst van een nieuwe telefoon aangekondigd. In het bericht zien we de hashtag findyouredge, wat toch wel een duidelijke hint is naar een nieuwe Edge-serie smartphone. Waarschijnlijk gaat het hier over de lancering van de Motorola Edge 30 Pro, omdat deze telefoon afgelopen december al is aangekondigd in China onder de naam 'Moto Edge X30'. Rapporten melden dat deze Edge X30 snel wereldwijd aangekondigd zou worden onder de naam 'Motorola Edge 30 Pro'.

Razendsnelle processor en overige specs

Volgens de geruchten zal de Motorola Edge 30 Pro nagenoeg dezelfde telefoon zijn in vergelijking met de Edge X30. Dit houdt onder andere in dat de smartphone een 6,7 inch 10-bits OLED-paneel zal krijgen met een resolutie van 2400x1800 pixels en met een verversingssnelheid van 144 Hz. In dit scherm zit een punch-hole notch met hierin een 60 MP selfiecamera. Op de achterkant van het toestel bevinden zich drie camera's waaronder een 50 MP hoofdcamera, een 50 MP groothoeklens én een 2 MP dieptesensor.

Als we verder kijken naar de specificaties dan zien we dat het toestel over de snelste processor van Qualcomm zal beschikken, de Qualcomm 8 Gen 1-chipset. Hierbij wordt het toestel ondersteund met minimaal 8 GB aan werkgeheugen en 128 GB aan opslagcapaciteit. Er komt ook een variant op de markt beschikbaar met 12 GB aan RAM en 256 GB aan opslag.

Hier kun je de Motorola Edge 30 Pro kopen
Hier kun je de Motorola Edge 30 Pro kopen
Hier kun je de Motorola Edge 30 Pro kopen

Hier kun je de Motorola Edge 30 Pro kopen

De Motorola Edge 30 Pro beschikt over prestaties van een vlaggenschip en wordt met een stylus geleverd. De telefoon beschikt over een 6,7 inch POLED-scherm met een 144Hz verversingssnelheid en een 4800 mAh accu.

€ 799,99

Winkelen op:

Verschil en prijs

De Edge 30 Pro zal waarschijnlijk op één punt verschillen van zijn Chinese broertje. Waar de X30 namelijk een vingerafdrukscanner in de aan-/uitknop heeft, daar krijgt de Edge 30 Pro een vingerafdrukscanner in het beeldscherm geïntegreerd. De Motorola Edge 30 Pro krijgt waarschijnlijk een prijskaartje mee van 700 euro. Hiervoor krijg je de variant met 8 GB aan werkgeheugen en 128 GB aan opslagcapaciteit.

Wat denk jij van de Motorola Edge 30 Pro en 'Are you ready?!?' Laat het weten in de comments onder dit artikel.

Gelekte renders van de Motorola Edge 30 Pro

Gelekte renders van de Motorola Edge 30 Pro

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk