Storing bij Microsoft: Teams, Outlook en Microsoft 365 onbereikbaar

Storing bij Microsoft: Teams, Outlook en Microsoft 365 onbereikbaar

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Voor de tweede keer deze maand is er een wereldwijde storing aan de gang bij diverse clouddiensten van Microsoft. Er is zijn problemen met OneDrive en met de Microsoft 365-kantoorsoftware. Veel gebruikers kunnen bestanden in de cloud niet bereiken.

Wereldwijde Microsoft 365-storing

Veel gebruikers van de apps en diensten van Microsoft kampen met inlogproblemen. Er worden problemen met synchroniseren van OneDrive en met Xbox gemeld op Twitter. Er zijn tegelijk ook storingen gemeld met de kantoorsoftware van Microsoft 365, waaronder Outlook en Teams. Deze werken in veel gevallen samen met de cloudopslag van OneDrive, waardoor het niet mogelijk is om onder andere e-mails te versturen. Op Allestoringen.nl stromen dezelfde klachten binnen. Daar zijn de problemen omstreeks 08:00 uur vanochtend voor het eerst gerapporteerd.

Problemen met OneDrive

Problemen met OneDrive

Problemen met Microsoft-diensten 

Problemen met Microsoft-diensten 

Oplossing onderweg

Volgens de statuswebsite van Microsoft zijn er momenteel problemen met de onderstaande diensten. Het Twitter-account van Microsoft 365 Status bevestigt de problemen en geeft aan dat het om een netwerkprobleem gaat.

  • Microsoft Teams
  • Exchange Online
  • Outlook
  • SharePoint Online
  • OneDrive for Business
  • Microsoft Graph

De fouten worden momenteel dus onderzocht. Het is niet bekend wanneer een oplossing mogelijk is. Kan jij op dit moment geen toegang krijgen tot je bestanden in OneDrive of andere Office 365-diensten? Laat het ons dan weten in de onderstaande poll.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over storingen? Download dan onze Android-app en volg ons via Google Nieuws en op Telegram, Facebook, Instagram en Twitter.

Ervaar jij problemen met de Microsoft-diensten?

AW Reader - Androidworld

AW Reader - Androidworld

Androidworld is de grootste Android-nieuwssite en Android-community van Nederland en België. Via de AW Reader brengen we je dagelijks op de hoogte van het ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk