Google Pixel-tablet-teaser: zo gaat de tablet eruit zien

Google Pixel-tablet-teaser: zo gaat de tablet eruit zien

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Stiekem heeft Google tijdens Google I/O ons een eerste glimp van zijn Pixel-tablet gegeven. Deze Android-tablet zal in 2023 officieel aangekondigd worden.

Google Pixel-tablet!

Google doet normaliter geen aankondigingen over producten waaraan ze werken maar omdat deze productcategorie zo booming is, willen ze toch iets kwijt erover. En dat is de next generation tablet zoals Google het noemt, en die wordt aangedreven door de eigen Google Tensor-chipset. Het apparaat moet perfect werken met Pixel-telefoons, is voorzien van Google TV en moet de meest behulpzame tablet ter wereld worden. Google werkt eraan om de tablet vanaf volgend jaar klaar te hebben voor het grote publiek.

Wat vind jij van de teaser van de Pixel-tablet van Google? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

In de video zie je een teaser van alle producten die Google later officieel gaat aankondigen. Dat zijn de Google Pixel 7 en Google Pixel 7 Pro die deze herfst worden gelanceerd, de Google Pixel Buds, en de nieuwe Pixel-tablet die in 2023 het levenslicht zal zien.

Google Pixel-tablet-teaser: zo gaat de tablet eruit zien

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk