‘Samsung Galaxy Watch 5 Pro krijgt veel grotere accu’

‘Samsung Galaxy Watch 5 Pro krijgt veel grotere accu’

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Samsung schijnt aan een Galaxy Watch 5 Pro te werken met een aanzienlijk grotere batterij van 572 mAh. De gadget zou gebruikmaken van besturingssysteem Wear OS 3 en later dit jaar verschijnen.

Galaxy Watch 5 Pro

Het is vroeg voor geruchten over de opvolger de eind 2021 verschenen Samsung Galaxy Watch 4, maar zeker niet te vroeg. Vorige maand schreven we al over Samsung Galaxy Watch 5, maar nu weten we -waarschijnlijk- ook meer over Samsung Galaxy Watch 5 Pro. Er gonzen namelijk geruchten over de batterij van de Pro-versie van het slimme horloge van Samsung.

De Pro-variant van Galaxy Watch 5 zou een aanzienlijk betere batterij hebben: maar liefst 572 mAh, als we een Koreaanse website mogen geloven. Dat is vooral vergeleken bij Galaxy Watch 4 een groot verschil: die had een 247 of 361 mAh-batterij. De batterij van Galaxy Watch 5 zou ook al iets flinker zijn: 276 mAh accu. Dat is echter een peulenschil vergeleken met de 572 mAh die er dus volgens het zeggen in Watch 5 Pro zit.

Gerelateerde artikelen

Grotere accu

Hoewel het een gerucht is: zelfs als het waar is, dan zou Samsung er alsnog voor kunnen kiezen om niet door te gaan met het ontwikkelen van deze watch. Het is immers maar afwachten hoe zo’n grotere batterij past en of het bijvoorbeeld mogelijk is om deze batterij in de gewone Galaxy Watch 5 te zetten.

Samsung maakt meestal twee smartwatches, namelijk een sportieve variant en een klassieke variant, het zou kunnen dat het inderdaad met een derde, een Pro-variant komt. We zijn wel benieuwd: zou die er ook heel anders uitzien? Waarschijnlijk moeten we nog even wachten op de aankondiging.

Wil je op de hoogte blijven over Google Chrome? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk