Eerste Samsung Galaxy S23(+)-renders gelekt: vlakke achterkant

Eerste Samsung Galaxy S23(+)-renders gelekt: vlakke achterkant

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De Samsung Galaxy S23-serie komt pas in het voorjaar van 2023 op ons af, maar de betrouwbare geruchtenverspreider OnLeaks heeft al de eerste renders gedeeld van het design van de S23 en de S23 Plus. De achterzijde van de telefoons is ditmaal vlak.

Samsung Galaxy S23-renders

Vorige maand hebben we onze review geschreven van de Samsung Galaxy Z Flip 4 en vervolgens over onze ervaringen met de Galaxy Z Fold 4. Toch krijgen we nu in september al de eerste renders van de Galaxy S23-serie te zien. OnLeaks publiceerde renders van de Galaxy S23 Plus op Smartprix en van het basismodel op Digit.

Als we deze beelden bekijken, dan valt meteen op dat Samsung het camera-eiland van de S23-serie schrapt. In ruil komt er een vlakke achterzijde waar de drie cameralenzen komen bovendrijven. De toestellen doen automatisch meer denken aan de Samsung Galaxy S22 Ultra die dit jaar is verschenen.

Renders van de Samsung Galaxy S23

Meer S23-nieuws

Er is verder nog maar weinig bekend over de specificaties van de telefoons, buiten dat ze vermoedelijk opnieuw draaien op Samsungs eigen Exynos-processors en dat de accugrootte van de S23-telefoons iets groter wordt. Al zou je je op basis van de matige accuprestaties van de Galaxy S22 kunnen afvragen of deze wijziging wel ver genoeg gaat. Het is een probleem dat het basismodel van de Galaxy S-serie al enkele jaren achtervolgt.

Renders van de Samsung Galaxy S23 Plus

Er is er ondertussen al wel meer bekend over de Ultra-variant. Volgens vroege geruchten gaat Samsung zijn topmodel uitrusten met een 200 MP camerasensor, in plaats van de 108 MP sensor die nu in de S22 Ultra wordt gebruikt. De bewuste camerasensor is ook bekend, want het is de de ISOCELL HP3 die Samsung zelf heeft ontwikkeld. Het lijkt erop dat het bedrijf weinig wijzigt aan de overige cameralenzen van de Ultra-variant.

Wat denk jij van het design dat hier op tafel ligt? Ben jij wel een voorstander van dit eenvoudigere uiterlijk zonder camera-eiland, of neemt Samsung volgens jou een herkenbaar element van de Galaxy S-serie weg? Laat het ons weten in de reacties.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk