Deze kleine Chromebox heeft meer RAM en opslag dan een gaming-pc

Deze kleine Chromebox heeft meer RAM en opslag dan een gaming-pc

Chromebooks worden steeds krachtiger, en in combinatie met het lichte Chrome OS-besturingssysteem maakt ze dat tot echte productiviteitsmachines. De fabrikant CTL heeft nu een Chromebox aangekondigd die een spectaculaire 64 GB RAM heeft en 2 TB aan opslag

Chromebox CBx2-7

Afhankelijk van wat je met je computer wil doen, kan een Chromebook of Chromebox een ideale oplossing voor jou zijn. CTL is voor velen geen bekende fabrikant, maar het bedrijf heeft ervaring met het ontwikkeling van Chromeboxen, ofwel pc's die werken met Chrome OS. Dit keer krijgen we een krachtig high-end exemplaar te zien.

Laten we beginnen met de krachtige Core i7-10610U-processor die de basis vormt van deze set-up. Het apparaat komt vervolgens met minstens 8 GB aan werkgeheugen en 250 GB opslag, maar de krachtigste configuratie heeft maar liefst 64GB RAM en 2 TB aan opslagruimte. Dat in een compacte behuizing die gewoon past in de palm van je hand. De Chromebox CBx2-7 meet 148 x 149 x 41 mm.

Deze kleine Chromebox heeft meer RAM en opslag dan een gaming-pc

Als we dan verder in de specificaties duiken dan vinden we: 4 usb 3.0-poorten, 2 HDMI-poorten, een SD-slot, een ethernet-aansluiting, een usb-c-poort en een 3,5 mm audiojack. Je kan het apparaat ook verkrijgen met een leuke skin en het ondersteunt ook bevestiging via VESA.

Beschikbaarheid

De producten van CTL zijn in verscheidene winkels in Nederland verkrijgbaar, maar de Chromebox CBx2-7 is hier nog niet beschikbaar. Het product is al wel te zien in de eigen webshop van CTL, maar die levert enkel in de VS en Canada. Wat denk jij van deze Chromebox? Zou jij deze kratpatser wel willen? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Lees meer over:
Chrome OS

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties