CEO van Google draagt Pixel Watch in het openbaar

CEO van Google draagt Pixel Watch in het openbaar

We weten dat Google slecht is in het bewaren van geheimen. Het bedrijf komt soms namelijk al een jaar voordat een product op de markt komt met renders of met een bevestiging van specificaties. Zo gebeurde ook bij de Pixel Watch. Het slimme horloge, dat we aankomende Google I/O verwachten, werd door Google namelijk in mei al aan de wereld getoond. Nu gaat het bedrijf echter nog een stapje verder, de CEO van Google heeft het horloge namelijk al in het openbaar gedragen.

Sundar, Sundar, Sundar... 

De Google Pixel Watch is sinds mei dus al geen groot geheim meer. Op het Google I/O liet het bedrijf toen namelijk al een teaser van de Pixel Watch zien. En ook toen al wisten we al het een en ander over de aankomende smartwatch van Google. Een Google-medewerker had namelijk al eerder een prototype van de Pixel Watch laten liggen in een restaurant. En toen moest Sundar Pichai, de CEO van Google, gedacht hebben: ''Dat kan ik ook!''

Sundar werd namelijk gespot met de Google Pixel Watch op een event. Tijdens het Vox Media 2022 Code Conference in Los Angeles verscheen Sundar namelijk op het podium met een smartwatch om zijn pols. Tijdens een interview leek hij daarbij nog een paar keer 'niet opvallend' zijn polsen te bewegen, zodat wij allemaal 'toevallig' een glimp zouden oppikken van zijn smartwatch. De beelden van zijn horloge, die wel heel veel wegheeft van de Pixel Watch, verschenen hierna al snel op Twitter, je ziet ze hieronder.

Google Pixel Watch

De Google Pixel Watch wordt de eerste smartwatch van Google. Het horloge zal zich voornamelijk gaan richten op de Google Assistent, smartphone én op gezondheid. De Pixel Watch komt volgens geruchten in een zwarte, gouden en grijze tint op de markt. Het horloge zal verder waarschijnlijk beschikken over 32 GB opslag aan opslag, dit is opvallend veel voor een smartwatch. De Pixel Watch zal werken op de Wear OS 3.1-software van Google. Hier kun je meer informatie over de Google Pixel Watch vinden.

Uit vele reacties op onze website blijkt dat veel lezers met veel enthousiasme uitkijken naar de Pixel Watch, jij ook? Laat het weten in de comments onder dit artikel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer