'Black Shark 3 gaming-telefoon krijgt 5000 mAh accu en 65 watt oplader'

'Black Shark 3 gaming-telefoon krijgt 5000 mAh accu en 65 watt oplader'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Black Shark 3

Black Shark is een Chinese fabrikant van gaming-telefoons, maar anders dan velen denken, is het geen submerk van Xiaomi zoals Redmi dat is. Xiaomi investeert wel in het bedrijf. We mogen ons binnenkort verwachten aan een opvolger van de Black Shark 2.

Die komt met 5G-ondersteuning en Black Shark maakt duidelijk dat die razend snelle verbinding in combinatie met de typische kenmerken van een 5G-telefoon garant staan voor veel energieverbruik. Het bedrijf neemt dan ook maatregelen om dat probleem op te vangen en een goede afweging maken tussen voldoende batterijcapaciteit, het vermogen bij snelladen en het aantal levenscycli is daarbij belangrijk.

Xiaomi Black Shark

Accu en snellader

Luo Shao, de CEO van Black Shark, plaatst op Chinese sociale media een kleine poll waarin hij vraagt welke combinatie van die pijlers de meest ideale is voor een energiehongerige gaming-telefoon met 5G. Dat weet Gizmochina. Hieronder vind je de mogelijkheden.

'Black Shark 3 gaming-telefoon krijgt 5000 mAh accu en 65 watt oplader'

De Black Shark 2

Verwacht wordt dat de Black Shark 3 zal komen met een 65 watt snellader die de telefoon in 38 minuten oplaadt en een 5000 mAh accu. Uit andere geruchten leren we dat de telefoon een QHD-scherm krijgt met een refeshrate van 120 Hz. Het apparaat zal gebruikmaken van de Qualcomm Snapdragon 865 en de X55 5G-modem van Qualcomm. De Black Shark 3 zou volgende week gelanceerd worden voor een nog onbekende prijs.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk