Afbeeldingen laten nieuwe Moto Z2 zien met wèl weer koptelefoonaansluiting

Afbeeldingen laten nieuwe Moto Z2 zien met wèl weer koptelefoonaansluiting

Koptelefoonaansluiting for the win

Als één van de eerste fabrikanten besloot Lenovo met de Moto Z de 3.5mm koptelefoonaansluiting achterwege te laten. Dit jaar hebben ze even nagedacht, en ingezien dat dit misschien toch niet zo handig was. Blijkbaar zijn er nu ineens meer dan genoeg mensen die van een 'gewone' 3.5mm koptelefoonaansluiting gebruik maken. Dus ziehier, de Moto Z2 (Force) met koptelefoonaansluiting:

Verder schijnt de Snapdragon 835 in dit nieuwe toptoestel van Lenovo aanwezig te zijn. In de US is er een samenwerking met de Amerikaanse provider Sprint aangegaan om supersnelle Gigabit-snelheden via 4G mogelijk te maken. Sprint heeft hiervan al een demonstratie uitgevoerd met een onbekend Moto-toestel met een Qualcomm-chip. Er is momenteel maar één chip van Qualcomm die Gigabit-snelheden aankan, en dat is de Snapdragon 835. Verder zal de schermgrootte net als bij de Moto Z 5.5 inch zijn, en zien we ook duidelijk een USB Type-C aansluiting.

In een filmpje gelekt door Android Authority is de nieuwe Moto Z2 Force in 360 graden te bekijken. Het toestel is gebaseerd op renders van OnLeaks, een bron die het vaker bij het juiste eind heeft hoe een onaangekondigd toestel eruit zal gaan zien.

In het filmpje zijn ook weer de aanwezigheid van de pinnetjes op de achterzijde te zien. Deze zijn natuurlijk voor de Moto Mods. De Moto Mods zijn tegelijkertijd geïntroduceerd met de Moto Z, en geven de Moto Z meerdere uitbreidingsmogelijkheden. Zo kan je je toestel makkelijk uitbreiden met bijvoorbeeld extra accuduur, een diaprojector, een zoomcamera of een boxje van JBL. De dubbele camera aan de achterzijde valt ook op. Ook is het uiterlijk meer in lijn getrokken met de Moto G5 en G5 Plus. De antennelijnen zijn om het toestel heen getrokken, om zo een beter signaal te krijgen. Dit is bij de G5-serie ook het geval.

Eerder liet de bekende lekker Evan Blass al een screenshot zien met daarop de nieuwe naam van de Moto Z, de Moto Z2. Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe Moto Z2 zal worden aangekondigd. Meestal houden fabrikanten een jaarlijks release-schema aan voor hun toptoestellen. De Moto Z werd vorig jaar aangekondigd op 9 juni, maar was eerst exclusief in Amerika te krijgen. Het toestel kwam pas op 14 oktober in Nederland beschikbaar, dus we hebben waarschijnlijk nog wel eventjes te gaan voordat de Moto Z2 officieel wordt aangekondigd. Hopelijk hebben jullie ondertussen je bedrade koptelefoons en oortjes nog niet weggegooid!

Bron: Android Authority

Motorola Moto Z
2600 mAh
5.5 inch - 2560x1440 px
32 GB
Snapdragon 820

Meer info

Motorola Moto Z
2600 mAh
5.5 inch - 2560x1440 px
32 GB
Snapdragon 820

Meer info

Lees meer over:
Moto Z

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties