ABN Amro heeft storing: inloggen in de app kan niet

ABN Amro heeft storing: inloggen in de app kan niet

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Als je deze ochtend probeert in te loggen in de ABN Amro-app, dan is er grote kans dat je bot vangt. Er lijkt een storing gaande te zijn bij de bank-app waardoor je via die weg je rekeningen niet kunt benaderen.

Storing bij ABN Amro

Op Allestoringen.nl stijgen alle meldingen over de ABN Amro-app in rap tempo. ABN Amro heeft zelf nog geen uitspraken gedaan over de storing, of een indicatie gegeven wanneer dit weer voorbij is. Het is in ieder geval een vervelend probleem, want als je net lekker bent gaan shoppen op zaterdag en je wil snel wat geld naar jezelf overmaken, dan is dat dus niet mogelijk op de meest logische manier. Je kunt mogelijk proberen om via de browser in te loggen in je rekeningen, tenzij je hiervoor de app gebruikt om betalingen of zelfs inloggen te verifiëren.

ABN Amro heeft storing: inloggen in de app kan niet

Storingsmeldingen

Inmiddels komen er duizenden meldingen binnen op Allestoringen en is het te hopen dat iedereen snel weer de ABN Amro-app in kan zoals gewoonlijk. Immers wordt deze app bijvoorbeeld ook gebruikt om iDEAL-betalingen te verrichten. Houd hier rekening mee wanneer je online wil shoppen, want zelfs als je hiervoor je creditcard gebruikt, dan heb je toch vaak de app nodig om je betaling te verifiëren.

ABN AMRO

ABN AMRO

ABN AMRO Mobiel Bankieren is de mobielbankieren-app van de ABN AMRO.Bankieren dichtbij, waar u ook bent Snel geholpen worden bij bellen via de app  Ve ..

Er zijn veel storingen de laatste tijd. Zo had WeTransfer de afgelopen week hier en daar problemen, maar zagen we bijvoorbeeld ook een flinke storing bij Spotify.

Ben jij ABN Amro-klant en kun je ook je rekening niet benaderen? Laat het ons weten in de reacties.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk