Google Pixel Buds Pro kopen, hier schaf je de oordopjes aan

Google Pixel Buds Pro kopen, hier schaf je de oordopjes aan

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De Google Pixel Buds Pro zijn oordopjes met actieve ruisonderdrukking die zich aanpast aan jou en je omgeving. De oordopjes zijn nu ook officieel in Nederland verkrijgbaar en je kan ze hier kopen.

Google Pixel Buds Pro

De Pixel Buds Pro zijn de nieuwe draadloze oortjes van Google met actieve ruisonderdrukking. Die ruisonderdrukking maakt gebruik van Silent Seal om zich aan te passen aan je oor en geluiden van buitenaf te blokkeren. Dit levert een stille omgeving op waarin je muziek het beste tot zijn recht komt. De oortjes beschikken over speakerdrivers van 1,1 cm die ervoor zorgen dat muziek krachtig, maar genuanceerd klinkt. Met een vijfbands-EQ kun je het geluid volledig aanpassen aan je eigen voorkeuren. Hoe dat precies werkt, lees je hier.

De Pixel Buds Pro hebben een batterijduur van 11 uur en 7 uur met ANC ingeschakeld. De oordoppen kunnen draadloos worden opgeladen en zijn spatwaterdicht via IPX4. Verder zijn er drie microfoons en een spraaksensor op de Pixel Buds Pro te vinden. De capacitieve aanraaksensoren gebruik je voor muziek, gesprekken en Google Assistent-bediening. Er is ook een sensor die kan zien dat je de oordoppen in hebt. Hierdoor kunnen de Pixel Buds Pro automatisch muziek afspelen als je ze in doet en pauzeren als je ze uit doet.

Later dit jaar krijgen de oordoppen Spatial Audio en multi-point connection. Met de eerste functie volgend de oordopjes de de bewegingen van je hoofd en passen het geluid daarop aan. Met multi-point connection kan je de oortjes met twee apparaten tegelijkertijd koppelen.

Gerelateerde artikelen

Google Pixel Buds Pro kopen

De Pixel Buds Pro zijn beschikbaar voor een adviesprijs van 219 euro in de kleuren houtskool en mist en je kan ze via de winkels hieronder kopen. De Pixel Buds A-Series zijn ook officieel in Nederland verkrijgbaar. Ze kosten 99 euro en zijn verkrijgbaar in het wit en het zwart. Meer over deze oordopjes lees je hier.

Google Pixel Buds Pro kopen
Google Pixel Buds Pro kopen
Google Pixel Buds Pro kopen

Google Pixel Buds Pro kopen

De Google Pixel Buds Pro zijn oordopjes met noisecancelling. Ze zijn in vier kleuren verkrijgbaar en hebben een batterijduur van 11 uur en 7 uur met ANC ingeschakeld. De oordoppen kunnen draadloos worden opgeladen en profiteren van ruimtelijke audio.

€ 219

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Muziek

Dit vind je misschien ook leuk