Rocket League-game voor Android nu gratis beschikbaar

Rocket League-game voor Android nu gratis beschikbaar

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De game Rocket League Sideswype is vanaf nu gratis te spelen op Android. Het gaat om een variant van de populaire game Rocket League die we kennen van pc en consoles. Het spel werd geoptimaliseerd voor touchscreen-bediening.

Rocket League Sideswipe

Sneller over het voetbalveld scheuren dan Mbappé, het kan alleen in de populaire game Rocket League. Rocket league Sideswipe is de nieuwe variant voor Android waarin je met snelle bolides en wat acrobatie de bal in de goal van je tegenstanders kegelt.

Dit keer werkt het alleen in 2D, omdat zo'n ervaring beter werkt op smartphones. De Rocket League-game is gemaakt voor touchbediening en je kan nog steeds boost gebruiken om te versnellen of salto's maken in de lucht met een ramp.

Competitie en personaliseren

In Rocket League Sideswipe speel je in één-tegen-één gevechten of samen met een vriend tegen twee tegenstanders. De game heeft ook een online competitie waarbij je omhoog kan klimmen in de ranking. Op het einde van een seizoen krijg je een titel bij je naam afhankelijk waar je bent geëindigd.

Rocket League-game voor Android nu gratis beschikbaar

Toch is er meer dan alleen rijden met snelle auto's: het oog wil immers ook wat. Naarmate je speelt ontgrendel je cosmetische items om je auto te personaliseren. Je kan kiezen voor een ander chassis, nieuwe wielen, stickers en meer. Volgens ontwikkelaar Psyionic Studios moet de Rocket league Sideswipe zowel aantrekkelijk zijn voor veteranen als nieuwe spelers. Er zijn tutorials voorzien om nieuwe Rocket League-spelers vlotter op weg te helpen. Ga jij de game proberen? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste games? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

Rocket League Sideswipe

Rocket League Sideswipe

Sneller over het voetbalveld scheuren dan Mbappé, het kan alleen in de populaire game Rocket League. Rocket league Sideswipe is de nieuwe variant voor Android waari ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Games

Dit vind je misschien ook leuk