3 Android Auto-apps waarmee je hands-free berichten kunt versturen

3 Android Auto-apps waarmee je hands-free berichten kunt versturen

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Eén van de voordelen van Android Auto is het handsfree berichten kunnen versturen, zonder dat je daarvoor je mobieltje hoeft aan te raken. Met deze drie apps kun je berichten versturen zonder dat je je ogen van de weg hoeft te houden.

Android Auto als handig hulpmiddel

Zodra je Android Auto in je auto kunt gebruiken, heb je een handig hulpmiddel erbij tijdens het autorijden. Zo kan je ermee navigeren via Google Maps of Waze, inkomende berichten beantwoorden en muziek beluisteren via onder andere Spotify. Android Auto laat je ook telefoongesprekken maken. Daarvoor geef je het Google Assistent-commando: "Oké Google, bel Jan Janssen." Je kan ook op het blauwe icoontje 'Telefoon' drukken om iemand te bellen.

Daarnaast zijn er ook een aantal Android Auto-apps waarmee je berichten kunt versturen. Wij hebben er een aantal voor je opgesomd die je kunt gebruiken in de auto. Mocht het dan echt nodig zijn, dan kun je met deze apps een bericht versturen zonder dat je je handen van het stuurt haalt. Je kan tevens inkomende berichten beantwoorden en ze natuurlijk ook beluisteren.

WhatsApp

Bijna iedereen heeft WhatsApp op zijn of haar telefoon staan. Voor velen zal WhatsApp dan ook de app zijn om via Android Auto berichten te versturen. Om berichten te versturen via Android Auto, zeg je het volgende:

-> "Hey Google, verstuur een WhatsApp-bericht naar Jan."

Messenger: gratis sms'en en videobellen

Messenger: gratis sms'en en videobellen

Facebook Messenger is de, zoals de naam al doet vermoeden, een messengerapplicatie van Facebook die het mogelijk maakt berichten naar andere gebruikers te versturen. ..

Messenger

Als je Messenger op je Android-telefoon hebt geïnstalleerd, kun je berichten beluisteren en beantwoorden via de mobiele Android Auto-app of het infotainmentsysteem in je auto. Android Auto speelt je Messenger-berichten voor je af en je kan ook spraakopdrachten geven om een antwoord te versturen.

WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

Telegram

De messenger Telegram is een uitstekend alternatief voor WhatsApp. Deze messenger kan hetzelfde en nog veel meer en legt de focus op veiligheid en privacy. Je kan met Telegram ook berichten versturen via Android Auto. Om berichten te versturen via Android Auto, zeg je het volgende:

-> "Hey Google, verstuur een Telegram-bericht naar Jan."

Telegram

Telegram

Wat is Telegram? Telegram is een cloud-gebaseerde chatapp voor mobiel en desktop met een focus op veiligheid en snelheid. Alle berichten worden van het begin tot het ..

Ben je op zoek naar nog meer apps voor Android Auto? Bekijk dan ook deze 10 handige apps. Wil je Android Auto ook eens proberen? Je leest hier of en hoe je Android Auto in je auto kunt gebruiken.

Android Auto

Android Auto

Android Auto is Googles speciale besturingssysteem voor in je auto.  Het systeem werd door Google in 2014 aangekondigd en in 2015 gelanceerd ..

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Auto

Dit vind je misschien ook leuk