Google Maps 'Voor jou' nu in Nederland beschikbaar

Google Maps 'Voor jou' nu in Nederland beschikbaar

Google Maps Voor jou

Google Maps gaat verder op de ontdekkingstour met de toevoeging van een nieuw onderdeel in de app 'Voor jou'. Dit onderdeel is in het kader van de komende feestdagen geïntroduceerd omdat we volgens Google tijdens de kerstdagen niet de hele tijd Oudhollandse spelletjes met de familie kunnen spelen, dat is niet bevorderlijk voor de onderlinge relaties. In Voor jou kun je op zoek naar leuke dingen om te doen.

Voor jou is vanaf nu beschikbaar in Google Maps voor iOS-gebruikers in 40 landen en voor Android-gebruikers in meer dan 130 landen.
Google Maps Voor jou

Gepersonaliseerde aanbevelingen

Voor jou moet je voorzien van actuele informatie over nieuwe plaatsen en evenementen die zijn gebaseerd op jouw voorkeuren. Voor inspiratie voor een etentje in een nieuw restaurant in de buurt kun je hier dus terecht. De gebieden waarover je geïnformeerd wilt worden, kun je ook aanpassen eventueel in combinatie met suggesties van Google. De plaatsen die je als favoriet hebt gemarkeerd en in het lijstje 'Hier wil ik heen' staan, worden al meegenomen.

Zie je iets van je gading? Dan kun je de plaats opslaan aan het lijstje 'Hier wil ik heen'. Dit lijstje kun je weer delen met de mensen met wie je wilt uit eten.

Google Maps Voor jou

Dit tabblad kan ook handig zijn als je ergens op vakantie bent en inspiratie voor leuke evenementen zoekt. Via de instellingen kun je namelijk makkelijk het gebied selecteert waar je je bevindt. Voor nu krijgen we op de redactie trouwens alleen restaurants en kroegen in de buurt te zien, nog geen evenementen.

Zie jij al de nieuwe tab in Google Maps en ga je hem gebruiken?

Maps: Navigatie en OV
Google Maps is de applicatie van Google als het gaat om kaarten. Google Maps bevat gedetailleerde kaarten van over de hele wereld waarbij het makkelijk is lokale bed ..

Meer info

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties