WhatsApp krijgt picture-in-picture-modus voor Facebook- en Instagram-video's

WhatsApp krijgt picture-in-picture-modus voor Facebook- en Instagram-video's

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Inline bekijken

WhatsApp is voor heel veel mensen de rode draad voor de dagelijkse communicatie. Het overkomt je dus vaak dat er bijvoorbeeld een video gedeeld wordt in een WhatsApp-gesprek. Deze laat zich zien als een link waar je op moet klikken en wanneer je dat doet dan ga je naar de app of het platform waar de video vandaan komt en kun je de video bekijken.

WhatsApp rolt nu een update uit waarmee je een aantal video's van externe platformen inline kunt bekijken. En met inline bedoelen we in het gesprek binnen WhatsApp zelf, net zoals je video's van WhatsApp zelf kunt bekijken. De twee platformen waarmee dat kan zijn Instagram en Facebook. WhatsApp zit niet geheel toevallig in dezelfde familie als deze twee.

De kans dat je ook video's van andere platformen online op WhatsApp kunt bekijken is heel erg klein. Al deze websites zien het verkeer namelijk liever alleen op het eigen platform terecht komen, want hoe meer verkeer hoe beter. Instagram zelf heeft het een tijd geleden ook onmogelijk gemaakt om Instagram-foto's direct op Twitter te bekijken. Wanneer je nu een Instagram-foto deelt op Twitter dan ze je alleen de link waar je op moet klikken en de beschrijving.

Beschikbaarheid

Deze update rolt nu uit voor alle gebruikers van de iOS-app maar we verwachten dat de gebruikers van de Android-app niet lang hoeven te wachten.

WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..
Instagram

Instagram

Instagram is een gratis, leuke en eenvoudige manier om prachtige foto's op je Androidtoestel te maken en te delen. Kies uit een van de verschillende, prachtige ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk