Nieuw in Instagram Stories: stickers en handsfreevideo

Nieuw in Instagram Stories: stickers en handsfreevideo

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Instagram

Met het welbekende Instagram kun je op een eenvoudige manier foto's en video's maken, deze bewerken en van een filter voorzien om ze vervolgens te delen met vrienden. De app was al een tijdje uit voor iOS toen het in 2012 ook voor Androidgebruikers beschikbaar kwam. In de tussenliggende periode heeft het bedrijf de app behoorlijk uitgebreid, in 2014 heeft Facebook het bedrijf overgenomen voor een slordige 16 miljard dollar en dit jaar heeft het bedrijf Instagram Stories geïntroduceerd, een Snapchat-achtige manier om foto’s en video’s voor een korte periode te delen. Zo kun je op elk gewenst moment een video of foto toevoegen aan jouw verhaal en deze delen met je vrienden. Ook was het bedrijf bezig met het testen van live videostreams op Android wat in de Verenigde Staten inmiddels mogelijk is.

Nu heeft Instagram extra functies toegevoegd aan de Stories. Zo kun je nu stickers eraan toevoegen en tijdelijk ook speciale stickers in het kader van de kerst. De uitleg voor het toevoegen van stickers wordt meteen op het startscherm weergegeven via het rondje met Instagram-logo en de tekst nieuw.

Erg handig is ook de nieuwe optie 'handsfreevideo' waarbij je nu video kunt opnemen zonder de knop ingedrukt te hoeven houden. Ook is het nu mogelijk om hele lappen tekst toe te voegen aan de media in je verhaal, simpelweg door te typen via de tekstknop.

Instagram downloaden

Instagram is via onderstaande knop te downloaden of bij te werken.

Bron: Instagram

Instagram

Instagram

Instagram is een gratis, leuke en eenvoudige manier om prachtige foto's op je Androidtoestel te maken en te delen. Kies uit een van de verschillende, prachtige ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk