MK Explorer: een uitgebreide filemanager

MK Explorer: een uitgebreide filemanager

Paklijst aan functies

Afgelopen weekend werd bekend dat de populaire bestandsbeheer-app ES File Explorer een betaalde versie krijgt. Dit nieuws volgt op klachten over functies die verdwenen waren na een update van de gratis versie en dat de nieuwste versie van de app bloatware met zich meebracht. Veel mensen zijn daarop op zoek gegaan naar een alternatief, wat MK Explorer zou kunnen zijn.

Naast dat het fijn is dat MK Explorer er goed uitziet met een mooi Material Design is het natuurlijk belangrijk dat je er ook goed mee kan werken. De ontwikkelaar heeft dan ook zijn best gedaan om deze filemanager alle functies te geven die je nodig hebt. Allereerst kun je filteren in de bladwijzers op het interne geheugen of simpelweg alle downloads, foto’s, muziek of films. Ook kun je hier zelf handmatig bepaalde mappen aan toevoegen. Uiteraard is er een zoekfunctie aanwezig en kun je bestanden verwijderen, kopiëren, plakken en verplaatsen.

Naast deze basisfuncties heeft de applicatie nog een lijst van andere dingen die je kan doen, de belangrijkste daarvan zijn het maken van ZIP-bestanden, instellen van startpagina’s, snelkoppelingen maken, je kan een kijkje nemen in de root van je geheugen(kaart) en er zijn vele opties om te zoeken naar bepaalde bestanden. Voor de gehele functielijst check je de Google Play Store of kun je de applicatie natuurlijk even installeren.

Beschikbaarheid

De app is gratis te downloaden via onderstaande knop, wel is Androidversie 4.0 of hoger vereist. De app gebruikt alleen in-app-aankopen om een (optionele) donatie te geven aan de maker.

Lees meer over:
Productiviteit

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties