MijnKPN laat je nu automatisch mobiele data delen met je gezin

MijnKPN laat je nu automatisch mobiele data delen met je gezin

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

KPN maakt het voor klanten makkelijker om hun mobiele databundel met anderen te delen. Je kan voortaan in de MijnKPN-app instellen hoeveel megabytes je maandelijks deelt. KPN ondersteunt verder ook Google Talkback in de nieuwste versie van zijn app.

MijnKPN-update

Binnen een gezin heeft mama of papa vaak op het einde van de maand nog heel wat megabytes aan mobiele data over, terwijl de kinderen hun limiet overschrijden. Solidariteit is dan de boodschap en in MijnKPN kan je voortaan maandelijks een vaste hoeveelheid megabytes delen met andere leden van het gezin.

KPN zegt in een persbericht dat klanten het automatisch delen van megabytes één keer hoeven in te stellen en zo delen ze bijvoorbeeld elke maand automatisch 100 MB met iemand uit je gezin. Je kunt dit tussentijds altijd aanpassen of stoppen en nadat de mobiele data is gedeeld ontvang je een melding. Zo weet je dat het gelukt is. Volg deze stappen als je automatisch mobiele data wil delen:

  1. Open de MijnKPN-app en klik op MB’s delen
  2. Selecteer Automatisch
  3. Kies hoeveel MB’s je wilt delen en met wie
  4. Tik op Opslaan

Gerelateerde artikelen

Google Talkback en appicoontje

In versie 6.6 van de KPN-app is ook ondersteuning voor Google Talkback toegevoegd, dat is een functionaliteit die de teksten in de menu's hardop voorleest. Dat helpt personen die blind of slechtziend zijn om de app te gebruiken. De provider deelt ook dat je voortaan een alternatief icoontje voor de app kan kiezen en dat werkt via: Profiel -> Instellingen. Als laatste zijn er met deze update allerlei softwarefouten verholpen.

Het was in MijnKPN voorheen al wel mogelijk om megabytes handmatig te delen met specifieke leden uit het gezin. Maar de nieuwe functie is handig voor wanneer iemand elke maand opnieuw te weinig data heeft. Versie 6.6 van KPN wordt nu uitgerold in de Play Store. Wat vind jij van de verbeteringen in de app? En vind je MijnKPN een gebruiksvriendelijke app? Laat het ons weten in de reacties.

MijnKPN

MijnKPN

De MijnKPN-app is gemaakt voor klanten van deze provider en laat je onder andere facturen bekijken, de inhoud van je abonnement bekijken of hoeveel minuten of data j ..
De populairste artikelen over telecom

Bedankt voor de tip, Ronald!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk