Microsoft stelt Edge-browser beschikbaar voor Androidtablets

Microsoft stelt Edge-browser beschikbaar voor Androidtablets

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Microsoft Edge

Microsoft Edge werd in oktober van 2017 door Microsoft voor zowel Android als voor iOS gelanceerd. Het betrof toen nog een testversie en deze was vooral gericht op Windows 10-gebruikers die browsen met Edge en op deze manier alle gegevens willen synchroniseren op verschillende apparaten. Microsoft voegt nu ook Androidtablets en iPads toe aan de ondersteunde apparaten.

Volgens Android Police werkt de browser nog niet zo soepel op de Samsung Galaxy Tab S8.4 maar dat zou ook aan de custom rom kunnen liggen. Helaas heb ik geen tablet tot mijn beschikking en het zelf niet kunnen testen. Graag hoor ik van jullie hoe Edge draait op een tablet.

Microsoft Edge bevat net als andere browsers tabs, ook incognito, zoeken via spraak, en natuurlijk een onderdeel met favorieten, geschiedenis en downloads. Daarnaast is er een 'QR Code Reader', een 'Reading view' en een 'Reading list' waar opgeslagen pagina's te vinden zijn. Wachtwoorden kunnen automatisch opgeslagen worden, en gegevens automatisch ingevuld worden. Continue on PC is ook in Microsoft Edge gebouwd, en kan gebruikt worden als je Windows Insider bent.

Microsoft Edge downloaden

Je kunt Microsoft Edge downloaden door op de onderstaande knop te drukken. Android 4.4 of hoger is een vereiste.

Microsoft Edge

Microsoft Edge

Microsoft Edge is de opvolger van Internet Explorer en ingebouwd in Windows 10. Deze browser is in de Play Store beschikbaar en onder de naam Microsoft Edg ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk