Update voor de Edge Launcher: HTC geeft Edge Sense weer meer functionaliteit

Update voor de Edge Launcher: HTC geeft Edge Sense weer meer functionaliteit

Frank Holdijk

door Frank Holdijk

Laatst geüpdatet

Nieuwe functies Edge Launcher

Met de introductie van de HTC U11+ werd ook de Edge Launcher geïntroduceerd. Edge Sense werkt door te knijpen in de zijkanten van de telefoon. Zo kun je nu een schijf met icoontjes van standaard ingestelde apps oproepen. Door verschillende kneepjes kun je door deze schijf rollen en zo kan je met één hand je telefoon bedienen.

In de nieuwe update kun je nu bepalen welke volgorde de appjes in de schijf moeten hebben en kun je nu zelf ook apps op de schijf wijzigen. Verder is het vanaf nu ook mogelijk om de schijf vanuit het vergrendelingsscherm op te roepen. Wanneer je een app vanuit het vergrendelingsscherm opent zul je nog wel eerst je telefoon moeten ontgrendelen om de app te kunnen gebruiken.

Verder is in deze update een nieuwe app toegevoegd, deze helpt je wat langer met je batterij te doen. Ook is er nu een snellere optie voor het aanzetten van je WiFi-Hotspot.

Wil je zelf ook van de nieuwste toevoegingen aan de Edge Launcher kunnen genieten, dan is er ook een mogelijkheid gebruik te maken van de bèta-functies. In de instellingen van de launcher is een bèta-menu te vinden waar je een voorproefje kan nemen op komende functionaliteit. De functies zijn nog niet aan de definitieve versie toegevoegd omdat ze nog in ontwikkeling zijn, dit kan betekenen dat de bèta-functies niet altijd even stabiel zijn.

HTC Edge Launcher dowloaden

De Edge Launcher is te vinden in de Play Store. Je moet wel over een HTC-toestel met Edge Sense beschikken om van de nieuwe knijpfuncties van de launcher gebruik te kunnen maken. De HTC U11, de HTC U11 life en de HTC U11+ zijn de telefoons met deze knijpfunctie. De U11 vind je nu vanaf 553 euro , de U11 life vanaf 332 euro en de U11+ vanaf 742 euro.

HTC Edge Launcher

HTC Edge Launcher

Edge Launcher helpt om je snelle toegang te geven tot je favoriete apps, contacten en instellingen met slechts één hand. Knijp gewoon en je kunt direct ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk