Google-medewerkers bouwen nog een messenger-app

Google-medewerkers bouwen nog een messenger-app

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Area 120

Supersonic Fun Voice Messenger is gemaakt door medewerkers van Area 120. Area 120 is een zogenaamde interne incubator waar Google-medewerkers zich voor kunnen aanmelden. Google wil met deze 'kraamkamer voor start-ups' ervoor zorgen dat getalenteerde mensen binnen het bedrijf blijven en niet direct voor zichzelf gaan beginnen. Binnen Area 120 kunnen mensen een project starten, en aan het eind van de periode moeten ze een voorstel voor financiering doen. Dan kunnen ze een eigen bedrijf starten waar Google een belang inneemt.

Supersonic Fun Voice Messenger

Area 120 kwam onlangs al met Uptime voor iOS waarmee video's kunnen worden gedeeld. Nu is er een iOS- en Android-app van Supersonic Fun Voice Messenger uitgebracht. Met deze app kun je in realtime spraakberichten naar een persoon of groepen sturen. Tijdens het spreken zie je de woorden en zinnen verschijnen maar ook veranderen in emoji. Wanneer de ontvanger het bericht heeft gehoord, verdwijnt het weer.

Er zijn twee knoppen in de app, een microfoon die je ingedrukt houdt om berichten in te spreken en een smiley met daaronder vier verschillende emoji om snel te reageren. Dat is het ook eigenlijk.

Vrienden kunnen worden toegevoegd via gebruikersnaam. Daarnaast kunnen gebruikers groepen aanmaken in de app. Er is ook een Lounge waar je naartoe kunt gaan om met wildvreemden te kunnen chatten. Verder zijn er uitnodigingen te versturen via sms, e-mail of via een link.

Supersonic Fun Voice Messenger is an sich een leuk concept vanwege het communiceren via spraakberichten, alhoewel dat in andere messengers natuurlijk ook mogelijk is. Of de messenger gaat aanslaan, zal de toekomst uitwijzen. Verspreiding van de app naar andere landen zou een eerste stap zijn.

Via: TNW

Supersonic Fun Voice Messenger

Supersonic Fun Voice Messenger

Met deze app kun je in realtime spraakberichten naar een persoon of groepen sturen. Tijdens het spreken zie je de woorden en zinnen verschijnen maar ook verande ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk