Gmail vertoont ernstige fouten, negatieve reviews stromen binnen

Gmail vertoont ernstige fouten, negatieve reviews stromen binnen

Al dagenlang hebben een deel van de gebruikers van Gmail last van een waaier van problemen met de app. Dat gaat van synchronisatiefouten tot problemen met inloggen en het openen van bijlages. De app krijgt daarom heel wat negatieve reviews momenteel.

Gmail-fouten

Een groep gebruikers loopt al dagenlang aan tegen fouten met Gmail. Googles anders zo betrouwbare e-mail-app zorgt momenteel voor een brede waaier aan problemen. Heel wat Nederlandse gebruikers trekken daarom naar de Play Store en laten een negatieve review achter om de fouten aan te kaarten.

Gebruikers klagen in reviews over een heel breed scala aan problemen, en ook lezers van Androidworld melden bij onze redactie dat ze last hebben van fouten in de app. Het gaat van moeilijkheden met inloggen tot synchronisatiefouten, meldingen die niet binnenkomen, het verzenden van e-mail dat niet lukt en bijlages die niet geopend kunnen worden.

Gmail vertoont ernstige fouten, negatieve reviews stromen binnen
Slechts een greep uit de ellenlange lijst met negatieve recensies

Geen wereldwijd probleem

Omwille van de moeilijkheden met synchronisatie blijft de app ook proberen om e-mails binnen te halen en daardoor verbruiken telefoons meer batterij. Het klinkt als pure horror, maar lang niet iedereen krijgt met deze problemen te maken. Hier op de redactie merken we zelf helemaal niets op, maar voor bepaalde gebruikers doen deze fouten zich al dagenlang voor.

In internationale media lezen we niets van problemen met Gmail, en het lijkt dus om een lokaal probleem te gaan en dat bij een deel van de gebruikers. Het is dan ook niet duidelijk of Google op de hoogte is van de fouten en of er een oplossing in de maak is. We hebben Google Nederland om meer duidelijkheid gevraagd, maar zij waren niet bereikbaar voor commentaar.

Ervaar jij problemen met Gmail? Heb je fouten gezien, maar zijn ze inmiddels opgelost? Misschien heb jij ook helemaal nergens last van gehad. Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Gmail
Gmail is de mailapplicatie van Google en wordt standaard op vele toestellen meegeleverd. Het is onder andere mogelijk om berichten in te delen  met labels en fi ..

Meer info

Bedankt voor de tip, Martine!

Lees meer over:
Gmail

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties