ClearLock: weg met afleiding, nog productiever

ClearLock: weg met afleiding, nog productiever

Blokkeren

ClearLock helpt je de tijd die je verdoet te verkleinen. De app zorgt er voor dat je bepaalde andere applicaties voor een ingestelde tijd niet kan gebruiken. Kies gewoon de apps die je niet mogen storen en je kunt rustig aan de slag met het werk dat je moet doen. Heb je een van de apps toch nog nodig en de ingestelde tijd is nog niet verstreken, dan zul je je device opnieuw moeten opstarten.

Werken

Voor iedereen die het probleem van afleiding herkent is ClearLock één van de apps die je kunt gebruiken, maar er zijn meer alternatieven in de Play Store te vinden, zoals het eerder uitgebreid besproken Flipd. Het zorgt er inderdaad voor dat je veel minder op je telefoon kijkt. Wel moet je goed opletten welke apps je blokkeert. Standaard wordt bijvoorbeeld je e-mailapplicatie geblokkeerd, wat natuurlijk niet handig is als je urgente mails verwacht.

Beschikbaarheid

De app is nu te downloaden via onderstaande knop. Je smartphone of tablet moet wel beschikken over Android 4.1 of hoger.

Lees meer over:
Productiviteit

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties