Beste Android-apps in de Google Play Store week 45

Beste Android-apps in de Google Play Store week 45

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

In 'beste apps' bespreken we elke keer een selectie van leuke apps die je inspireren. Dit keer bespreken we een app voor eigenaars van elektrische auto's, een e-mail-app, een boodschappenlijstje en meer.

Bring! Boodschappenlijst

Bring! is een slim boodschappenlijstje dat geïntegreerd is met Google Assistent en Amazon Alexa. Je kan je boodschappenlijstje op al je apparaten -inclusief je Wear OS- smartwatch - openen en het is ook makkelijk op verschillende manieren delen met vrienden of familie. Vervolgens worden al die veranderingen ook gesynchroniseerd zodat anderen telkens de laatste versie te zien krijgen.

Verder kan je zelf sjablonen voor lijstjes maken. De app heeft ook lichte en donkere thema's en je kan ook de weergave personaliseren. Wanneer je ingrediënten toevoegt voor een gerecht, kan de app ook zelf slimme suggesties geven. Als je een pot spaghettisaus intypt krijg je bijvoorbeeld 'pasta' als suggestie te zien. De app is ook nog veel meer dan alleen een boodschappenlijstje. Ze laat je ook recepten zien en je kan makkelijk klantenkaarten toevoegen of hoeveelheden omzetten.

Bring! Boodschappenlijst

Bring! Boodschappenlijst

Met Bring! hoef je nooit meer je boodschappenlijstje op briefje te schrijven. Je deelt de boodschappenlijst eenvoudig met de familie of je huisgenoten zoda ..

Kahoot! – Quizzen spelen en maken

Kahoot! is een bekende dienst om eigen quizjes, polls en vragenlijsten te maken. De app wordt gebruikt in hobbyverband onder vrienden, maar ook in het onderwijs en in het bedrijfsleven. Kahoot! kan namelijk heel leuk zijn wanneer je bijvoorbeeld een grappige quiz samenstelt, maar de app kan ook erg leerzaam zijn: denk aan een ondervragingsmoment nadat je op het werk aan een workshop hebt deelgenomen.

De app maakt het makkelijk om vragen op het groot scherm te plaatsen dankzij Chromecast-ondersteuning. Met een recente update heeft de app ook handige verbeteringen gekregen op maat van hogeschoolstudenten. Zij krijgen nu toegang tot extra vraagtypen, vragenbanken, interactieve presentaties, cursussen en meer.

Kahoot! - Maak & speel quizzen

Kahoot! - Maak & speel quizzen

Kahoot is een bekende dienst om eigen quizjes, polls en vragenlijsten te maken. De app wordt gebruikt in hobbyverband onder vrienden, maar ook in het onderwijs en in ..
Beste Android-apps in de Google Play Store week 45

Email Aqua Mail: Snel, veilig

Aquamail is een bekende e-mail-app die werkt met alle grote e-mailproviders. De app stelt naar eigen zeggen privacy voorop. Het bewaart geen wachtwoorden, e-mails of de inhoud van privéberichten. Verder houdt het gebruikers veilig dankzij moderne beveiligingprotocols zoals SSL. De app heeft verder een gebruiksvriendelijke interface die je zelf naar wens kan aanpassen met onder andere vier beschikbare thema's.

De app pakt uit met geavanceerde functies waaronder ook een reekspremium-functies voor betalende gebruikers. De Pro-versie waarmee je ongelimiteerde accounts toevoegt, kost maandelijks 2,49 euro.

Aqua Mail - email app

Aqua Mail - email app

Aquamail is een bekende e-mail-app die werkt met alle grote e-mailproviders. De app stelt naar eigen zeggen privacy voorop. Het bewaart geen wachtwoorden, e-mails of ..

Chargemap - Oplaadstations

Fossiele brandstoffen worden fossiel en elektrisch rijden is de toekomst. Wie vandaag al een elektrische auto bezit kan op Chargemap kijken waar een oplaadpaal in de buurt is. De app kent oplaadpalen van verschillende aanbieders in Nederland en België en je kan makkelijk de beschikbaarheid controleren. Je kan bovendien ook filteren op het soort van aansluiting en Chargemap laat zijn gebruikers ook zelf foto's en beoordelingen van oplaadpunten toevoegen.

Chargemap - Oplaadstations

Chargemap - Oplaadstations

Fossiele brandstoffen worden fossiel en elektrisch rijden is de toekomst. Wie vandaag al een elektrische auto bezit kan op Chargemap kijken waar een oplaadpaal in de ..
Beste Android-apps in de Google Play Store week 45

Meer apps!

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

0 reacties

Apps

Dit vind je misschien ook leuk