Beste Android-apps in de Google Play Store week 9

Beste Android-apps in de Google Play Store week 9

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

In 'beste apps' bespreken we elke keer een selectie van leuke apps die je inspireren. Dit keer bespreken we apps die te maken hebben met (het leren van een vreemde) taal.

Memrise: Leer gratis talen - Spaans, Frans & meer

Veel naar het buitenland reizen zit er voorlopig niet in. Mocht je dan toch een taal willen leren, dan zijn apps als Duolingo enorm handig. Het nadeel van Duolingo, is dat de uitspraak vaak van een computerstem is. Dat heeft mogelijk nadelen bij de uitspraak van woorden als je in de toekomst op bezoek gaat in het land waar de taal gesproken wordt. Memrise biedt daar een oplossing voor met ingesproken video's van mensen die zelf de taal spreken. Bij het leren van de uitspraak kan dat enorm behulpzaam zijn. Memrise heeft in totaliteit meer dan 30.000 video's van de uitspraak van woorden of zinnen.

Leren heeft geen zin als er niet van je verwacht wordt dat je de woorden later nog op kan halen. Vandaar dat Memrise de mogelijkheid biedt om een klassieke overhoring uit te voeren. Zorg er uiteraard wel voor dat je beslagen ten ijs komt, door dagelijkse doelen in te stellen en zo snel als mogelijk de taal onder de knie te krijgen.

Memrise: Leer gratis talen - Spaans, Frans & meer

Memrise: Leer gratis talen - Spaans, Frans & meer

Memrise helpt bij het leren van een tweede taal door je te laten luisteren naar mensen die bijvoorbeeld Frans als moedertaal hebben. Hierdoor werk je niet alleen aan ..

TaalApp

De TaalApp van Mijnwoordenboek is een alles-in-één woordenboek. Je vindt niet alleen vertalingen, maar ook de juiste woorden bij puzzels, cryptogrammen, betekenissen van woorden, spreekwoorden, rijmen, dialecten, synoniemen en vervoegingen. De app doet ook dienst als een encyclopedie, en in de instellingen kan je de weergave van de resultaten volledig naar wens aanpassen.

TaalApp

TaalApp

De TaalApp van Mijnwoordenboek is een alles-in-één woordenboek. Je vindt niet alleen vertalingen, maar ook de juiste woorden bij puzzels, cryptogrammen, betekeniss ..
Beste Android-apps in de Google Play Store week 9

Drops: leer 41 nieuwe talen

Drops is een app die je op een plezierige manier helpt om talen te leren. De app laat je namelijk spelen met woorden in verschillende mini-games, en de bedoeling is dat de informatie zo beter wordt onthouden in het langetermijngeheugen. Daarnaast komt de app met ondersteunende afbeeldingen en de app beperkt gebruikssessies bewust tot vijf minuten waarin je dagelijks kan oefenen. De app ondersteunt 41 talen en ze komt ook met ondersteuning voor dialecten.

Drops (a Kahoot! company): leer 41 nieuwe talen

Drops (a Kahoot! company): leer 41 nieuwe talen

Drops is een app die je op een plezierige manier helpt om talen te leren. De app laat je namelijk spelen met woorden in verschillende mini-games, en de bedoelin ..

Leer talen gratis - Mondly

Met de Mondly: Leer talen gratis-app kun je vele talen waaronder Engels, Spaans, Frans, Duits, Portugees, Italiaans, Russisch, Amerikaans-Engels, Noors, Deens, Zweeds, Koreaans, Japans, Chinees leren. Hiervoor kun je dagelijks gratis lessen en taaloefeningen volgen maar er is ook een woordenboek en wekwoordvervoeger aanwezig om je te helpen de taal onder de knie te krijgen. Het begint met het leren van kernwoorden die je vervolgens kunt gebruiken om zinnen te vormen. Door middel van spraakherkenning krijg je alleen positieve feedback wanneer je de taal op de correcte manier uitspreekt. Er is ook een variant waarmee je nieuwe talen in een virtual reality-omgeving kunt leren. Deze app werkt met Google Daydream en Cardboard.

Leer talen gratis - Mondly

Leer talen gratis - Mondly

Met de Mondly: Leer talen gratis-app kun je vele talen waaronder Engels, Spaans, Frans, Duits, Portugees, Italiaans, Russisch, Amerikaans-Engels, ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk