Albert Heijn-app voor tablets voegt recepten toe

Albert Heijn-app voor tablets voegt recepten toe

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Appie voor je tablet

De app is niet gloednieuw, maar inmiddels alweer negen maanden te downloaden als bèta. Hierin hebben de ontwikkelaars de tijd genomen om feedback te verzamelen van gebruikers en de app verder uit te bouwen. Voor de Albert Heijn-klant die zijn boodschappen regelmatig online besteld, is het een handige toevoeging.

Nieuw zijn de recepten, die nu ook volledig in de app bekeken kunnen worden. Zoals we dat ook van de smartphone-app gewend zijn is het eenvoudig om de benodigde ingrediënten op je boodschappenlijstje te zetten om deze vervolgens al dan niet online te bestellen.

De app oogt vrij compleet, echter zijn op de bètaversie van Android N wel nog wat prestatieverbeteringen te behalen. Omdat deze versie nog niet officieel gelanceerd is, heb ik de Albert Heijn-app voor tablets verder getest op Android 6.0.1.

Navigatie en icoontjes

Het beginscherm is wat minimaal wat mij betreft, ik had steeds het idee dat ik meer kon scrollen in de app, maar de gepresenteerde informatie is wel wat minimaal. Daarnaast vind ik persoonlijk de navigatie-icoontjes wat gedateerd. Qua menu is er gekozen voor uniformiteit met de website, iets waar de smartphone-app ook nog wel een likje verf kan gebruiken.

Boodschappen heb ik nog niet besteld via de app, maar het toevoegen en zoeken van producten gaat zoals je dat zou verwachten, waarbij er ook zoeksuggesties beschikbaar zijn. Hiermee worden tijdens het typen suggesties voor producten gegeven. Al met al is de app vrij compleet en hebben de ontwikkelaars ook een aantal vensteranimaties toegevoegd. Persoonlijk vind ik deze niet zo passen in de stijl van de app, maar dit hoort aan de andere kant wel weer bij de nieuwste versies van Android.

Met de officiële lancering van de tablet-app van Appie kun je nu ook (niet in bèta) de boodschappen doen vanaf je tablet.

Beschikbaarheid

De Albert Heijn tablet-app is gratis te downloaden via onderstaande button.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk