Google Pixel Watch

Google Pixel Watch

Review

Google Pixel Watch

De Pixel Watch is de eerste smartwatch van Google-makelij. De smartwatch heeft een rond en minimalistisch ontwerp met gebogen glas en één draaiknop aan de zijkant. 

Google Pixel Watch

Wear OS en Fitbit

De smartwatch draait op Googles eigen besturingssysteem voor smartwatches, Wear OS 3.5. Dit smartwatchplatform bevat uiteraard de bekende Google-apps en ook de Play Store, zodat je je favoriete apps erop kunt downloaden. Gmail, Google Agenda, Maps, Wallet en Assistent zijn allemaal op de Pixel-smartwatch aanwezig. Je kan dus betalen met je Pixel Watch, navigeren en je e-mail checken. Het horloge krijgt updates voor minimaal drie jaar. 

pixel watch

De smartwatch krijgt meteen nieuwe functies die we nog niet eerder in Wear OS zagen. Je kan bijvoorbeeld Google Home-apparaten bedienen vanaf je pols, navigatie is verbeterd, Fitbit-integratie en je kan een foto van Google Foto's instellen als wijzerplaat. Je kan de smartwatch ook eenvoudig via Quick Pairing koppelen met je smartphone of je Pixel Buds. Ben je je telefoon kwijt? Dan kan je vanaf de Pixel Watch met Find my Device deze makkelijk weer terugvinden. Uiteraard houdt de smartwatch je workouts, stappen, calorieën, hartslag, en slaap bij.

Met Fitbit kan je ook actieve minuten in de verschillende hartslagzones opvolgen, vanaf je Pixel Watch. Verder is ook slaapanalyse geïntegreerd en je kan je slaapscore rechtstreeks bekijken op je Pixel Watch met de Fitbit-app. Daarnaast kan het horloge ook ECG-scans doen die meet informatie geven over de gezondheid van je hart. Vanaf volgens jaar kan de Pixel Watch daarnaast ook detecteren wanneer je valt.

Google Pixel Watch

Google Pixel Watch kopen

De Google Pixel Watch is in twee uitvoeringen beschikbaar. De variant met Bluetooth is verkrijgbaar vanaf 379 euro en de versie met LTE kost 429 euro. Het horloge komt met 6 maanden Fitbit Premium en een abonnement van 3 maanden op YouTube Music Premium. Je kan hem niet officieel kopen in Nederland, maar hij is wel onder meer verkrijgbaar in Duitsland. Je leest hier alles over de aanschaf van de Pixel Watch in Nederland.

De Pixel Watch is te koop in de kleuren Champagne Gold, Mate Black en Polished Silver. Er zijn ook verschillende bandjes voor de Pixel Watch verkrijgbaar, zoals silicone bandjes, bandjes met ribbels, geweven bandjes en lederen bandjes.

Gerelateerde artikelen

Google Pixel Watch kopen
Google Pixel Watch kopen
Google Pixel Watch kopen

Google Pixel Watch kopen

De Pixel Watch is de eerste smartwatch van Google-makelij. De smartwatch heeft een rond en minimalistisch ontwerp met gebogen glas en één draaiknop aan de zijkant. Het horloge gaat tot 24 uur mee met zijn accu en heeft Fitbit-integratie.

Vanaf 379 euro

Winkelen op:

Specificaties
Camera's
Scherm en afmetingen
Geheugen en opslag
Connectiviteit en sensoren

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk