Samsung Galaxy S22 Ultra

Review

Samsung Galaxy S22 Ultra - specificaties

De Samsung Galaxy S22 Ultra is bestemd voor degenen die de beste prestaties en camera's in een telefoon willen hebben, en fan van de Galaxy Note-serie zijn. De Galaxy S22 Ultra heeft namelijk het uiterlijk van de Note gekregen en ook een S Pen die net als bij de Note in de behuizing opgeborgen kan worden.

Die S Pen is volgens Samsung de snelste en meest responsieve ooit. Met een 70% lagere inputvertraging zorgt dit volgens Samsung voor een real-pen-on-paper-experience. Je schrijft en tekent dus op het scherm van de S22 Ultra alsof je met een pen over papier glijdt. 

Design en scherm

De Galaxy S22 Ultra heeft een 6,8 inch scherm, en ook een 120 Hz refresh rate en piekhelderheid van 1750 nits. Het apparaat is gemaakt van Armor Aluminium. Dat is Samsungs sterkste aluminiumbehuizing tot nu toe. Daarnaast is de smartphone voorzien van Gorilla Glass Victus+ voor zowel de voor- als achterkant. Dankzij dit stevige glas hoef je je minder zorgen te maken als je je toestel per ongeluk laat vallen.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Camera's

Wat de lichtomstandigheden ook zijn, de beelden die je met de Galaxy S22 Ultra vastleg, kun je dankzij de geavanceerde Nachtfotografie-functies zijn scherpe en helder. De S22 Ultra is gebouwd met een 2,4 um-pixelsensor. Daardoor leggen de cameralenzen meer licht en gegevens vast en worden de verlichting en details van je videoclips geoptimaliseerd. Dankzij de geavanceerde Super Clear Glass-lens hoef je niet te vrezen dat je nachtopnames worden verpest door het licht van een flits. Verder leg je met Auto Framing precies vast wat je wilt. Of dat nu één persoon is, of tien

  • 108 MP groothoekcamera 
  • 12 MP ultra-groothoekcamera
  • 10 MP telefotocamera met 3x optische zoom
  • 10 MP telefotocamera met 10x optische zoom
Samsung Galaxy S22 Ultra

Accu en chipset

De Exynos 2200 in de telefoon moet in combinatie met machinelearning en kunstmatige intelligentie zorgen voor soepele prestaties, of het nu om streamen, browsen, of navigeren gaat. De accu van de Galaxy S22 Ultra gaat langer dan een dag mee op een enkele oplaadbeurt en heeft een 45W snellader. Deze lader wordt niet meegeleverd in de doos en kunnen apart aangeschaft worden.

Samsung Galaxy S22 Ultra - prijzen en beschikbaarheid

De Samsung Galaxy S22 Ultra is verkrijgbaar is in de kleuren Phantom Black, Phantom White, Burgundy, en Green. Je kan kiezen uit verschillende opslagmogelijkheden. Hieronder vind je een overzicht van winkels waar je het vlaggenschip kunt kopen, eventueel in combinatie met een abonnement.

Samsung Galaxy S22 Ultra
Samsung Galaxy S22 Ultra
Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra

De Samsung Galaxy S22 Ultra is bestemd voor degenen die de beste prestaties en camera's in een telefoon willen hebben, die het uiterlijk van de Galaxy Note-serie heeft. De S22 Ultra is namelijk een samensmelting van het beste van beide series. Inclusief de beste camera's en prestaties van de S-serie, en de S Pen en al zijn mogelijkheden van de Note-serie.

Vanaf 1249 euro

Winkelen op:

Populairste berichten over de Samsung Galaxy S22 Ultra
Samsung Galaxy S22 Ultra

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk