SUI File Explorer PRO

Suifitime

Er zijn in de Play Store heel wat interessante file manager-apps die je doorheen de mappen van je smartphone laten bladeren, en eentje is nu tijdelijk gratis. Sui File Explorer werkt met telefoons, tablets en op Android TV. Je kan zowel het intern geheugen van je telefoon bekijken, als de inhoud van een SD-kaart of usb-stick.

handig is dat de app zelf bestanden indeelt in categorieën zodat je vlot toegang kan krijgen. Je kan bestanden ook afschermen met een wachtwoord en verder respecteer deze app de privacy van haar gebruikers. De broncode van Sui File Explorer is gewoon te vinden op GitHub.

Sui File Manager is normaal gezien een premium-app en ze komt dus ook met interessant extra functies. Denk bijvoorbeeld aan een ingebouwde documentbewerker en de mogelijkheid om online via een FTP-sever op je pc door de mappen van je telefoon te bladeren. Je kan op die manier makkelijk bestanden delen tussen je telefoon en je pc.

Gebruikers die roottoegang hebben op hun telefoon, kunnen toegang krijgen tot alle mappen van je smartphone. Verder is de app ook handig voor gebruikers die maar weinig ruimte op hun smartphone over hebben, want Sui File Explorer neemt maar 2,7 MB in beslag. Hou je van personalisatie, dan kan je kiezen tussen verschillende thema's.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties