Google Podcasts

Google LLC

Met Google Podcasts kunnen Android-gebruikers podcasts van over de hele wereld ontdekken en beluisteren. Je kunt je gratis abonneren op elke gewenste show en afleveringen downloaden om ze offline te beluisteren. Al je luisteractiviteit wordt automatisch gesynchroniseerd op je ingelogde apparaten. 

Leuke podcasts vinden

Ben je zoek naar een leuke of nieuwe podcast? Kijk dan op TheBestPodcastShows.nl waar je een zo compleet mogelijke verzameling zult vinden van de Nederlandse podcasts. Ze zijn netjes gerangschikt op categorie zodat je op interesse kunt zoeken.   

APPart

APPart is een een speciale podcast van Androidworld, en samen ontdekken we wat onze telefoon en apps kunnen vertellen over onze persoonlijkheid. We onderzoeken dus zeg maar de 'telefoonlijkheid' van onze centrale gast. Bekijk en beluister de afleveringen hier.

AW Hangout

In de AW Hangout gaat de Androidworld-redactie dieper in op ontwikkelingen rondom Android, Google en andere relevante zaken. Daarnaast bespreekt de redactie de telefoons, Chromebooks, smartwatches en andere gadgets die getest worden. Je kan de AW Hangout beluisteren als podcast maar ook via YouTube bekijken. Lees hier alles over de AW Hangout en begin met het beluisteren van alle afleveringen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties