Lenovo Smart Clock 2 officieel: slim klokje kan draadloos opladen

Lenovo Smart Clock 2 officieel: slim klokje kan draadloos opladen

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Lenovo komt met een opvolger voor de Smart Clock. Het smart display kan dit keer draadloos opladen via een dockingstation en hij heeft een betere luidspreker. Ditmaal heeft hij weer een 4 inch kleurentouchscreen en er zijn twee varianten.

Lenovo Smart Clock 2

De nieuwe Lenovo Smart Clock is voorgesteld. Het gaat ditmaal eerder om een opvolger van de originele Smart Clock en niet om een tweede Essential-variant. Het apparaat heeft hetzelfde 4 inch touchscreen en stoffen afwerking, maar er is ditmaal ruimte gemaakt voor een tweede speaker, een 3 watt opstelling, wat meer dan genoeg moet zijn voor muziek op de slaapkamer.

De nieuwe Lenovo Smart Clock 2 kan ditmaal draadloos opladen als je gebruik maakt van het optionele dockingstation. De Smart Clock 2 heeft onderaan de voet een POGO-aansluiting waarmee hij op het docking station bevestigd wordt. Vervolgens kan hij met een qi-oplaadpad aan de rechterzijde telefoons of oortjes opladen. Het dockingstation werkt daarnaast ook als een nachtlampje dat rond de Smart Clock schijnt en aan de achterzijde zit een usb-a-poort.

De blauwe variant van de smart display

De blauwe variant van de smart display

Ondanks die nieuwigheden blijft er ook veel van het concept van de eerste Smart Clock ongewijzigd. Het kleine smart display werkt nog altijd met de Google Assistent en het kan foto's uit je Google Foto's-albums op het scherm tonen. Daarnaast zijn er bovenaan knoppen om het volume aan te passen, en achteraan zit de knop om de microfoon elektronisch uit te schakelen.

Prijzen en beschikbaarheid

De Lenovo Smart Clock 2 zal vanaf augustus 2021 te koop zijn vanaf 89 euro. Je vindt hem in een grijze en lichtblauwe kleur. Het optionele dockingstation dat dient als oplader en nachtlampje is wel apart aan te schaffen.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Smarthome

Dit vind je misschien ook leuk