Podcast

Lees al het laatste nieuws over Podcast

Leuke podcasts vinden

Ben je zoek naar een leuke of nieuwe podcast? Kijk dan op TheBestPodcastShows.nl waar je een zo compleet mogelijke verzameling zult vinden van de Nederlandse podcasts. Ze zijn netjes gerangschikt op categorie zodat je op interesse kunt zoeken.

Alle Androidworld podcasts

1. Tech In Five

De podcast Tech In Five brengt je elke werkdag het laatste technieuws in vijf minuten. Hosts SebastienJelle en Dim behandelen in deze dagelijkse podcast de meest relevante nieuwsonderwerpen in tech. Deze podcast van maximaal vijf minuten is te beluisteren via elke podcastapp.

2. The Smart Ones

In The Smart Ones krijg je elke week nieuws, reviews en antwoord op de belangrijkste vragen op het gebied van smartphones, wearables en alle aanverwante techzaken van Connor Clerx (BNR), Dimitry Vleugel (Androidworld) en Gonny van der Zwaag (iCulture)

3. APPart

APPart is een een speciale podcast van Androidworld, en samen ontdekken we wat onze telefoon en apps kunnen vertellen over onze persoonlijkheid. We onderzoeken dus zeg maar de 'telefoonlijkheid' van onze centrale gast. Bekijk en beluister de afleveringen hier.

4. AW Hangout

In de AW Hangout gaat de Androidworld-redactie dieper in op ontwikkelingen rondom Android, Google en andere relevante zaken. Daarnaast bespreekt de redactie de telefoons, Chromebooks, smartwatches en andere gadgets die getest worden. Je kan de AW Hangout beluisteren als podcast maar ook via YouTube bekijken. Lees hier alles over de AW Hangout en begin met het beluisteren van alle afleveringen.

Podcast

Dit vind je misschien ook leuk