'Vouwbare Pixel Notepad verschijnt eind 2022, onderdelen besteld'

'Vouwbare Pixel Notepad verschijnt eind 2022, onderdelen besteld'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Google gaat eind dit jaar zijn eerste vouwbare telefoon, de Pixel Notepad, lanceren. Een tweede bron bevestigt dat nieuws en de productie van schermpanelen start deze zomer. Oorspronkelijk moest de telefoon eind 2021 of begin 2022 op de markt verschijnen.

Google Pixel Notepad

Een tweede belangrijke bron heeft bevestigd dat Googles plannen voor een vouwbare telefoon nog niet zijn geschrapt. De Pixel Notepad, zoals de telefoon zal heten, verschijnt eind 2022, dat wisten we al uit eerder informatie.

De tweede bron die deze informatie bevestigt is Ross Young, de topman van DSCC ofwel 'Display Supply Chain Consultants'. Young is vaak op de hoogte van de contacten tussen telefoonmerken en schermproducenten en volgens hem kan Google in het derde kwartaal van 2022 schermen voor de vouwbare Pixel Notepad produceren. Het toestel zou dan in het vierde kwartaal verschijnen, vermoedelijk in oktober, dat zegt Young op Twitter.

Opnieuw naar de tekentafel

Opvallend is dat Jon Prosser, een andere bekende geruchtenverspreider, zegt dat de plannen voor de de vouwbare Pixel nooit zijn geschrapt, zoals eerder wel werd beweerd. Young verduidelijkt dat Google de voorgaande maanden wel degelijk zijn bestellingen van componenten heeft geannuleerd. Google is naar verwachting opnieuw naar de tekentafel gegaan omdat de adviesprijs voor zijn vouwbare Pixel te hoog was geworden. Het toestel zou meer gaan kosten dan de Galaxy Z Fold 3 van Samsung en die prijs is nu beperkt to 1.400 euro, dat blijkt uit gelekte informatie.

In de voorgaande weken kregen we ook de eerste specificaties te zien over de Pixel Notepad en je kan daar hier alles over lezen. De Pixel Notepad wordt een vouwbare telefoon vergelijkbaar met de Galaxy Z Fold 3 en de OPPO Find N. Ben jij benieuwd naar de vouwbare Pixel-telefoon? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Pixel-telefoons? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk