Nothing Phone (1) livestream begint over een half uur, zijn jullie erbij?

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Na een jaar van hints, teasers en het 'lekken', is het dan eindelijk officieel: de Nothing Phone (1) wordt vandaag aangekondigd. Nothing zal zijn eerste smartphone via een livestream wereldkundig maken.

Nothing Phone (1)

De livestream krijgt de naam Return to Instinct en we verwachten hier het tweede hardwareproduct van Nothing te gaan zien, het nieuwe techbedrijf van OnePlus-medeoprichter Carl Pei. Het eerste product was de de Nothing Ear (1), draadloze oortjes die wij in deze review uitgebreid aan de tand hebben gevoeld.

Gerelateerde artikelen

Volgens dit gerucht zal de Nothing Phone (1) ongeveer 500 euro kosten en op 21 juli in de winkels liggen. We hebben dus te maken met een midrange smartphone die vermoedelijk draait op Nothing OS. Deze softwareschil komt met een aantal Nothing-apps en één van deze apps is de Nothing Launcher. Deze launcher is momenteel beschikbaar voor alle smartphones met Android 11 of hoger dus je kan hem alvast proberen. De verwachting is dat de smartphone draait op de nieuwe Snapdragon 7 Gen 1, Qualcomms mid-range chipset van 2022.

Nothing Phone (1) livestream volgen

De aankondiging vindt vandaag plaats om 17:00 uur lokale tijd en je kan hieronder de livestream bekijken.

Kijk jij uit naar de Nothing Phone (1)? Ga je met ons de livestream bekijken? Laat het weten in de reacties onder dit artikel.

De populairste artikelen over Nothing

0 reacties

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk