Nothing Ear (stick)-oortjes: lek toont design en batterij

Nothing Ear (stick)-oortjes: lek toont design en batterij

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

De batterijgegevens en een gedeelte van het design van de aankomende Nothing Ear Stick-oordopjes zijn opgedoken. Hieruit kunnen we opmaken dat het design niet zo opvallend zal worden als we van te voren dachten. Wat zien we precies?

Nothing Ear Stick

Afgelopen vrijdag deelde Nothing beelden van een nieuw paar oordopjes waar he bedrijf aan werkt. In het bericht dat Nothing op Twitter plaatste zien we onder andere de oplaadcase en de vermoedelijke naam van de oordopjes: de 'Ear (stick)'. Zoals je in het bericht kunt zien zullen deze Ear (stick)-oordopjes een oplaadcase krijgen met een opvallend cilindervormig ontwerp, meer hierover lees je in dit artikel.

Door het opvallende ontwerp van deze case, waren de vermoedens dat de oordopjes zelf ook een bijzonder ontwerp zouden krijgen. Uit nieuwe beelden, die worden gedeeld door GSMarena, blijkt dit echter niet het geval te gaan worden. Op deze beelden zien we namelijk oordopjes met een design die gebaseerd lijkt op de eerste en tweede generatie van de Apple Airpods. Het lijkt er namelijk op dat de Ear (stick)-oortjes, net zoals de Airpods, geen in-ear-oordopjes worden. Ze gaan waarschijnlijk dus niet de gehele gehoorgang in en sluiten deze dus ook niet helemaal af. De eerste beelden van de oortjes zie je hieronder.

Nothing Ear (stick)-oortjes: lek toont design en batterij

Nothing Ear (stick), beeld: GSMarena

36 mAh-batterij tot vijf keer opladen

Volgens een rapport zouden de Nothing Ear (stick)-oordopjes verder een batterij krijgen met een grote van 36 mAh per oortje. De oplaadcase zal volgens hetzelfde rapport een batterij krijgen met een grote van 350 mAh. Hier zal je de oordopjes dus ongeveer vier of vijf keer mee kunnen opladen. Ter vergelijking: de Samsung Galaxy Buds 2 Pro hebben een accu van 61 mAh per oortje, de oplaadcase heeft hierbij een accu van 515 mAh.

Wat vind jij op dit moment van de Ear (sticks)-oordopjes? Laat het weten in de comments onder dit artikel.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk