'Zo ziet de Moto X (2017) er uit'

'Zo ziet de Moto X (2017) er uit'

Sander Tuit

door Sander Tuit

Laatst geüpdatet

Afbeeldingen Moto X (2017)

We hebben de Moto X dit jaar gemist. In plaats van het toestel, dat traditioneel gezien het vlaggenschip van de Moto-line-up was, zagen we de interessante Moto Z, een toestel dat door middel van modules aan de achterzijde uitgebreid kan worden met nieuwe functionaliteit.

Het lijkt er op dat de nieuwe Moto X (2017), een toestel waar het bestaan nog niet van bevestigd is door Lenovo, geen ondersteuning krijgt voor MotoMod-modules. Er zijn geen verbindingspuntjes te zien op de achterzijde van het toestel volgens OnLeaks, een bekende lekker van technieuws. Wel zou het toestel, in tegenstelling tot de Moto Z een hoofdtelefoonaansluiting krijgen. Daarnaast zou de Moto X (2017) een microUSB-aansluiting krijgen in plaats van een USB C-aansluiting, wat vreemd is voor een nieuw te lanceren smartphone.

OnLeaks wist de hand te leggen op CAD-tekeningen van de vermoedelijke Moto X (2017) die volgens hem afkomstig zijn uit de Moto-fabriek. Door deze te verwerken en te voorzien van materialen, kan een redelijk betrouwbaar beeld worden geschetst van hoe het nieuwe Moto-toestel er uit zal komen te zien. Zo is op de afbeeldingen te zien dat er geen gebruik gemaakt wordt van 2,5D-glas en dat de randen van het toestel gedeeltelijk afgekant zijn met zogenaamde chamfered edges.

OnLeaks heeft ook een video gemaakt, waarin het toestel virtueel van meerdere kanten te zien is.

Aankondiging Moto X (2017)

Het is nog niet duidelijk wanneer Lenovo het nieuwe Moto X-toestel toevoegt aan zijn portfolio. Het lijkt er volgens de bron niet op dat dit gaat gebeuren tijdens de CES in Las Vegas die volgende week plaatsvindt, maar een lancering op het Mobile World Congress eind februari zou zeker niet onwaarschijnlijk zijn.

Bron: Android Authority

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk